- 5,684
- 1,607
- 113
Dur karışma gülüyoz azcık clcjdjsjshjs büyük azimhala sayıyor ulan kansız ŞEĞAÇDÜQÇDAŞSAŞ
Dur karışma gülüyoz azcık clcjdjsjshjs büyük azimhala sayıyor ulan kansız ŞEĞAÇDÜQÇDAŞSAŞ
sinansmrlkdjs bol sanslar kral takipteyiz diyen arkadas miydi oKrdsm adam belki sen çok uğraştın diyip tüm kasayi bana paslicak bedof zamanında ne kadar çok mesaj atarsan ödül o kadar artiyo demisti
Heesinansmrlkdjs bol sanslar kral takipteyiz diyen arkadas miydi o
Bu güldürdütamam lan ödül alcan baska adammı varda sayıyon kamil
Knk ödülü yolla şuna kurban olim 🤣Bu güldürdü
Wonladik krdsm bu gece aç uyumuca,Bu güldürdü
kaç geldı ısıkları yakacam kalkıpWonladik krdsm bu gece aç uyumuca,
Krdsm biz para için roll takip etmeyiz verirse mutlu oluruz o ayrı ama bi roll asla para için takip edilmemeliKnk ödülü yolla şuna kurban olim 🤣
5k Allah bereket versinkaç geldı ısıkları yakacam kalkıp
yoo ben para icin ediyomKrdsm biz para için roll takip etmeyiz verirse mutlu oluruz o ayrı ama bi roll asla para için takip edilmemeli
Freebette seni dinlesek nanay olmuştuk 😂Wonladik krdsm bu gece aç uyumuca,
güzel para. ısıkları açak mı5k Allah bereket versin
Ben boşuna mı roll takip edioyum krdsmFreebette seni dinlesek nanay olmuştuk 😂
Dur bakim cekiyoz mu devam mi ogrenek haber vercemgüzel para. ısıkları açak mı
Bauru maçı alçakNe sayı attılar en son 6dk vardı 30 küsür sayı lazımdı
Kanka roll niye takip edilir banane birinin kuponundan kazanmış mı etmiş mi hadi geçtim sayı sayı yazıcam takip etcem para için etmiyorum dicem şaka mısın kanka sen yaKrdsm biz para için roll takip etmeyiz verirse mutlu oluruz o ayrı ama bi roll asla para için takip edilmemeli
koşa koşa mı alcan ödülü yürüyerek miDur bakim cekiyoz mu devam mi ogrenek haber vercem
Çekimden sonra 1 adım daha yapim sana da atarızgüzel para. ısıkları açak mı