- 48,705
- 53,259
- 113
Ok dost kazancın daim olsun kayserilisin galibaBorç ödicem daha hiç düşünmüyorsun o tarafını![]()
Ok dost kazancın daim olsun kayserilisin galibaBorç ödicem daha hiç düşünmüyorsun o tarafını![]()
Para adamın bişey diyemeyiz öyle uygun görmüş kesesine bereket şansı daim olsunZaten 5 kişi var dostum adamlar baştan sona takip etmisler çekiliş nealaka biraz enterasan iş yaptin 5 kişiye ateşle iste
Çok kazansam arkadaşın dediği gibi yaparım zaten dağitmwk kolay iş zor olan kazanabilmekPara adamın bişey diyemeyiz öyle uygun görmüş kesesine bereket şansı daim olsun
Bugün kim ne attiysa 0 bolgeye biraktik 😁 tovbeliyiz kanka hayret bana nasil cikti kesin hile var 😁Erhanıma çıkmış sevindimrulete düşmeyelim mi Erhan
![]()
Aynen Sametcim isteyince gercekten olmuyorÇok isteyince birşeyi olmuyor dalgaya vurmak lazım en güzelini @erhanbey22 yapıyor![]()
Bılgım yok dostSponsor betandyou sitesinden oynayan var mı ? Oraya yatırım yapmayı düşünüyorum ilk yatırıma özel bonusu var %100 5 kat çevrimli en az 3 maç 1.40 orandan güzel bonus gibi 500 yatırıp 500 bonus alıp 3maçlık kombine yapmak hedefim ödemelerde nasıllar acaba
@recebb @erhanbey22 siz bilirsiniz bu siteyiSponsor betandyou sitesinden oynayan var mı ? Oraya yatırım yapmayı düşünüyorum ilk yatırıma özel bonusu var %100 5 kat çevrimli en az 3 maç 1.40 orandan güzel bonus gibi 500 yatırıp 500 bonus alıp 3maçlık kombine yapmak hedefim ödemelerde nasıllar acaba
Ben oraya hiç yatirmadim kardes valla benim fix kasa kucukken altin gameof ortayken atlas pin betasus son zaman bankbetse attim saglam oda kasa iyiyken hiç görmedik 8 aydir şükürler olsun
Aynen senelerdir hiç bir sitede param kalmadı hep bonussuz oynarim 2 kere hesabim kapatıldı oda param odendikten sonra bi 1030 du kasa 1k cekmistim 30 içerde kalmisti hiç unutmam 😁Bonussuz oynamak her zaman daha iyiBonus alınca sitelerin eline çeşitli bahaneler geçiyor
yeni yetme bir site ben olsam pek denemem ama sen bilirsin
Sağol kardeş teşekkür ettimÖdüller gönderildi bol kazançlar @Shellac konu kilit teşekkürler![]()