Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mkrc53 / Kasa 3k Hedef Kafamıza Göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,285
16,659
113
%100 bonus var mı bildiğiniz ilk yatırıma özel olur bügüne özel spor alanı için
Reis bugün masterbettingin güzel bir promosyonu var, ben daha önce iki kere çekim yaptım. Yatırımının yüzde yirmi beşi kadar 5 betten dede spin veriyor çıkan kazancı 1.30dan sporda çevirmen yeterli. Anapara artı spin kazancı minimum 2 kat maksimum 10 kat çekebiliyorsun. Bir kere bin liraya yedi lira bir kere de bin beşyüze dört bin çekmiştim. Zaten oyuna girdi mi kazanç seni kurtarıyor.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,285
16,659
113
Reis bugün masterbettingin güzel bir promosyonu var, ben daha önce iki kere çekim yaptım. Yatırımının yüzde yirmi beşi kadar 5 betten dede spin veriyor çıkan kazancı 1.30dan sporda çevirmen yeterli. Anapara artı spin kazancı minimum 2 kat maksimum 10 kat çekebiliyorsun. Bir kere bin liraya yedi lira bir kere de bin beşyüze dört bin çekmiştim. Zaten oyuna girdi mi kazanç seni kurtarıyor.
Yani 3 bin liraya sana 125 adet 5 liralık spin verir. O da kötü bir kazanç ödemez tahminim. Çıkan kazançtan sonra sporda devam edersin, kupon parası olur ekstra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...