- 1,377
- 413
- 83
Yok kral sen çekimini yap elindeki paradan da olma boşverİsterseniz 1 adım daha yapıp kişi sayısını arttıralım siz bilirsiniz
Yok kral sen çekimini yap elindeki paradan da olma boşverİsterseniz 1 adım daha yapıp kişi sayısını arttıralım siz bilirsiniz
Aynen dost yapalımİsterseniz 1 adım daha yapıp kişi sayısını arttıralım siz bilirsiniz
Senin bileceğin işİsterseniz 1 adım daha yapıp kişi sayısını arttıralım siz bilirsiniz
Eğer paran acilaaazimsa Cek kalanı ile röle devam etİsterseniz 1 adım daha yapıp kişi sayısını arttıralım siz bilirsiniz
Sen bilin dost ama paraya ihtiyacım var diyorsun riske atma dar zamanda kendini ödülde kimin kısmetiyse o alır rol açarİsterseniz 1 adım daha yapıp kişi sayısını arttıralım siz bilirsiniz
Ödemen varmış dost sen bilirsin kendin kaybetmekte var işin ucunda cebine göre hareket et benceİsterseniz 1 adım daha yapıp kişi sayısını arttıralım siz bilirsiniz
Şansımız iyiyken yapalım dostİsterseniz 1 adım daha yapıp kişi sayısını arttıralım siz bilirsiniz
İmparator 🫡Son adımın kesin gelmesi lazım adam Rus ruleti oynamış. Harbi ihtiyacı çok
Fenerli adam o kolay kolay kafaya sıkmaz 😅son adım gelmezse dostumuzu son kez göreceğiz
Bu İnce'yi araya sokmasaydın iyiydi dost 🤣Fenerli adam o kolay kolay kafaya sıkmaz 😅