- 27,315
- 13,068
- 113
o gün o adama yazdım federals güvenme diye birşey olmaz dedi sabahında tokatladı onuGüvenle alakalı durum değil çok iyi yağ çekenler var forumda ben bile param olsa çıkarır veririm harika yağ çekiyorlar paralı kişilere 😄😄
o gün o adama yazdım federals güvenme diye birşey olmaz dedi sabahında tokatladı onuGüvenle alakalı durum değil çok iyi yağ çekenler var forumda ben bile param olsa çıkarır veririm harika yağ çekiyorlar paralı kişilere 😄😄
Yaaa bu forumda babanız üye olsa babanıza bile güvenmeyin bu forumda kendim içinde diyorum herkes içinde diyorum sanal alemo gün o adama yazdım federals güvenme diye birşey olmaz dedi sabahında tokatladı onu
en geç pazartesi verecekmısYaaa bu forumda babanız üye olsa babanıza bile güvenmeyin bu forumda kendim içinde diyorum herkes içinde diyorum sanal alem
Biraz öyle olduNe kaçırdık valla üzülüyorum şu konuları 40. Sayfadan yakalayınca 😑
Dost birşey kaçırmadin birkisi sevecek eğer bir adım daha giderse yükselecekti akrdasi işi çıktıNe kaçırdık valla üzülüyorum şu konuları 40. Sayfadan yakalayınca 😑
İşi çıkmadı çekim gelmedi dahaDost birşey kaçırmadin birkisi sevecek eğer bir adım daha giderse yükselecekti akrdasi işi çıktı
Kazandıysa tamamdır gerisi mühim değil emeğinize sağlıkDost birşey kaçırmadin birkisi sevecek eğer bir adım daha giderse yükselecekti akrdasi işi çıktı
Can tebriklerÇekim bekliyorum henüz gelmedi
bugün gönderirler herhaldeVerdiğimiz yöntem de sorun varmış başka yöntemle ilet dediler bakalım ilettij
Dost suratbet se sıkıntılı siteVerdiğimiz yöntem de sorun varmış başka yöntemle ilet dediler bakalım ilettij
Tebrik ederim kazancın bol olsunÇekim bekliyorum henüz gelmedi
Napıyosun canoVerdiğimiz yöntem de sorun varmış başka yöntemle ilet dediler bakalım ilettij
Kimseye bişey yapmıyoruz ne yaparsak kendimize yapıyoruzNapıyosun cano
Her koyun kendi bacağından asılır tebriklerKimseye bişey yapmıyoruz ne yaparsak kendimize yapıyoruz
beklemeye alınmış ıyıBekliyoruz bakalim