Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mkrc53 & Kasa 4K Hedef 40K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,976
13,056
113
Başarılı olursak takip edenlerden 10 kişiye 250 tl herkese bol şanslar amacım sizlerle vakit geçirip hedefe ulaşmak istesem rollde yapmaya bilirim inanın 1 kişiyi bile seçmek zor oluyor yeri geliyor bizde rollere katılıyoruz hepinizi iyi anlıyorum o yüzden

BOL ŞANSLAR

BAŞLIYORUZ

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,059
17,952
113
Başarılı olursak takip edenlerden 10 kişiye 250 tl herkese bol şanslar amacım sizlerle vakit geçirip hedefe ulaşmak istesem rollde yapmaya bilirim inanın 1 kişiyi bile seçmek zor oluyor yeri geliyor bizde rollere katılıyoruz hepinizi iyi anlıyorum o yüzden

BOL ŞANSLAR

BAŞLIYORUZ
Bol şans

Husobey31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,784
3,903
113

BOL ŞANSLAR

BAŞLIYORUZ
Bol şanslar dost

Kesene bereket dost @Metings1905 ilettim

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,259
1,569
113

BOL ŞANSLAR

BAŞLIYORUZ
Bol sans burdan da yürürüz umarim

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,217
7,798
113

BOL ŞANSLAR

BAŞLIYORUZ
Bolşanss diyelim

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,976
13,056
113
3lül yedik sıçtık demektir

Husobey31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,784
3,903
113
son saniyede 3 lük yememen lazımdı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...