- 5,551
- 2,608
- 113
Onu öğren knk turkceli ara benide icraya vericekler herhalde borcun günğ geçti sanırımH
At aldım knk faturalı ödemedim işsizdim de knk avukata vermişler knkda
O borc bittimi hşc sormadım knk ya işbankası ödemesi başladımı knk
Onu öğren knk turkceli ara benide icraya vericekler herhalde borcun günğ geçti sanırımH
At aldım knk faturalı ödemedim işsizdim de knk avukata vermişler knkda
O borc bittimi hşc sormadım knk ya işbankası ödemesi başladımı knk
Yok knk çekim@Mrc35 yeni kupon gelşcekmi knk
İcraya verince 2 katına cıkıyor knk borc ya😥Onu öğren knk turkceli ara benide icraya vericekler herhalde borcun günğ geçti sanırım
Çekecez@Mrc35 yeni kupon gelşcekmi knk
Nasıl kaç ay ödemezsen veriyorlarİcraya verince 2 katına cıkıyor knk borc ya😥
İnşallah ödersin knk cok faiz bindiriyorlar bide Avukat vs ekleniyor yaaBi 28 lazım 10 gün içinde min tutarı ödiycem
90 günü gecince knk sürekli arıyorlar sonra avukata filan veriyorlar dahada gecikşrseNasıl kaç ay ödemezsen veriyorlar
90 güne kadar 2 katı olmaz demi gecikme faizi ne kadar ki90 günü gecince knk sürekli arıyorlar sonra avukata filan veriyorlar dahada gecikşrse
Yav nerden aldık başımıza bu belayı90 günü gecince knk sürekli arıyorlar sonra avukata filan veriyorlar dahada gecikşrse
Daha demin denedim kampanya kuralları gereği kabul edilmedi diyor kredi kartı borcu bideborcu taksitlendir aydan aya öde
avukata gidince eder merak etmeDaha demin denedim kampanya kuralları gereği kabul edilmedi diyor kredi kartı borcu bide
Şimdi 90 güne kadar ödersem sorun yok herhaldeavukata gidince eder merak etme
AboooKaldığımız yerden devam
Sal gelsin usta ozaman sen bilinKaldığımız yerden devam
olmaz avukata giderse taksitlendirirsinŞimdi 90 güne kadar ödersem sorun yok herhalde
2 katına binme olayı nasıl oluyor usta o gerçek mi hemen 3 ay sonunda nasıl olacakolmaz avukata giderse taksitlendirirsin