- 11,578
- 6,826
- 113
Tebrikler dostum 5 maç üst üste 1.80 oran bilmek büyük iş@Onlybet Destek etkinlik için teşekkürler liste hazırlanıp ödüller @Lazistan08 tarafından dağıtılacaktır
Tebrikler dostum 5 maç üst üste 1.80 oran bilmek büyük iş@Onlybet Destek etkinlik için teşekkürler liste hazırlanıp ödüller @Lazistan08 tarafından dağıtılacaktır
9 kisi only e yatiracaz@Mkrc53 tebrik ederiz. Listenizi tutmuşsunuzdur sizler.
Alıp kaçmak yok yatırımlar ONLYBET' e arkadaşlar
Çok fıtık etti ilk 4 dkBoşu boşuna strese soktular
Min 8 9 kisi ye veriliyor ama biliyon muSevgili dostlar 1-2-3 nolu rollerde olmayanlar ödül alamayacak şimdiden diyeyim
@Onlybet Destek bizzat kendisi söyledi benlik birşey değilSevgili dostlar 1-2-3 nolu rollerde olmayanlar ödül alamayacak şimdiden diyeyim
Sen yatir ben yatırımı kestim benden zarar ederler kesin puaha9 kisi only e yatiracaz
Kim diyor sevgili @sinansrml63 ? 8-9 kişiye verildiğiniMin 8 9 kisi ye veriliyor ama biliyon mu
Bize yakışmaz öyle birşey@Mkrc53 tebrik ederiz. Listenizi tutmuşsunuzdur sizler.
Hacım adım 2 yi tekrar ettirdi site onu pas geç istersenSevgili dostlar 1-2-3 nolu rollerde olmayanlar ödül alamayacak şimdiden diyeyim
Baska mecralarda gordum ya 10 kisi id verenlere veriyor eger id veren 10 kisiden fazla ise takip edenler listesi cikariliyor 10 kisi falan @Onlybet Destek oyle degil miydiKim diyor sevgili kankam ? 8-9 kişiye verildiğini
Ben elendim saygilar 😂😂Sevgili dostlar 1-2-3 nolu rollerde olmayanlar ödül alamayacak şimdiden diyeyim
Böyle bir şey yok kanka @Lazistan08 bildiğini yap sen broMin 8 9 kisi ye veriliyor ama biliyon mu
Hocam adam senin sayende 6 adım bildi 😂Arkadaşlar Liste olaylarına biz karışamıyoruz sizlerin insiyatifinde.
Genelde 2. adımın sonunda kapanır
Ayenn aynen yatirimlar size puahah@Mkrc53 tebrik ederiz. Listenizi tutmuşsunuzdur sizler.
Bekle la min 10 kisi aktiflik kurali vardi only cevap versin ilk adimdaki 3 kisi falan tmm drse eleniriz yoksa normalde hakediyoz yffBen elendim saygilar 😂😂
Roll aç bide senin maçları görelim 🥸Arkadaşlar Liste olaylarına biz karışamıyoruz sizlerin insiyatifinde.
Genelde 2. adımın sonunda kapanır