Birazda enerjiiiiiiiiiiiii😁😁Sinerji haydii
Birazda enerjiiiiiiiiiiiii😁😁Sinerji haydii
Dağıtım konusunda @Marley ezdigin gibi benide eze bilir misin Alkan merak ettim 🤔😉ben Bayadır forumda değildim ara ara giriyom nerde 100 mesaj atmışım burada bunu diyecegin tek adam hakan benimde dağıttığım cok oldu ağzını bozma ezerim seni
Dost tersindenmi kalktın bu sabah,,bu ne gerginlik yafffUlan dilenci her konuda 100 mesaj atarak sinyaldesin. Can sıkıntısıymış . Yazanların senden farkı ne. Sürekli Adım gözüksün, az daha yalakalık yapayım diye kendini yırtıyon. Sen bilmezsin mkrc ben yazmasam da atar. Böyle kazandığımız zamanlar alışverişler olur. Sen anca almayı bilirsin.
anlamadim kardesim?Dağıtım konusunda @Marley ezdigin gibi benide eze bilir misin Alkan merak ettim 🤔😉
Dep deppp çaktı cakacakkk az kaldiiAtın yiyin haydi gecikmesin gol
Takılıyorum moruk 🤣anlamadim kardesim?
Sen konuşma bebe 🤣🤣Konu içindeki tartışma maçtan daha heyecanlı öyle söyliyim .d
3 sut😁😁a göre gayett makulll3 sut 2 isabetli
yav bisey yok okumak zorunda değil kimse konunun amacı kod olsa muhabbet olsa anlarım adam muhabbet okumak istemez ama yazıyoruz yani sanki telefonuna bildirim mi düşüyor bakma kardesim niye konuda gerginlik cikariyorsunGol gelince yazın arkadaşlar adam bizi piçaklayacak yoksa sizin yüzünüzden 😄