- 4,344
- 2,246
- 113
Bu ligin kalitesi düşmüş
Bişey soracam sana 5k mesajda elmas bozuluyor ya o sonmu senin elmas miktarin düşük ondan sonra yine bozuluyor muyav bisey yok okumak zorunda değil kimse konunun amacı kod olsa muhabbet olsa anlarım adam muhabbet okumak istemez ama yazıyoruz yani sanki telefonuna bildirim mi düşüyor bakma kardesim niye konuda gerginlik cikariyorsun
Valla onu bunu bilmemm,,Forum kuralları gereği uslublar bozulmadan efendiceeeKonu içindeki tartışma maçtan daha heyecanlı öyle söyliyim .d
evet tekrar bozdurabiliyorsun ama o kalkmadı mi yaBişey soracam sana 5k mesajda elmas bozuluyor ya o sonmu senin elmas miktarin düşük ondan sonra yine bozuluyor mu
Yok niye kalksın ki 2k ya 250 TL kupon mu oluyor 😄evet tekrar bozdurabiliyorsun ama o kalkmadı mi ya
Başkana yazarsın 250k TRX atıyor konu açmak zorunda değilsin diye biliyorumYok niye kalksın ki 2k ya 250 TL kupon mu oluyor 😄
Bol şans dostBol şans
bekle 2500 olsun 500 tl alirsin başkandan kripto olarak atiyorYok niye kalksın ki 2k ya 250 TL kupon mu oluyor 😄
Bol şans dostBol şans
Eyvallah dost sağolasın hesapladım çünkü 500 elmas için 1.5 ay geçmesi lazım 250 ye şükür edecez 😀Başkana yazarsın 250k TRX atıyor konu açmak zorunda değilsin diye biliyorum
Dep atsın depppEv bu takıma atmalı ya
Bol şansBol şans
Aynen 1,5 ay bekleyeceğine 250yi katlamaya çalıimak daha mantıklıEyvallah dost sağolasın hesapladım çünkü 500 elmas için 1.5 ay geçmesi lazım 250 ye şükür edecez 😀