- 74,325
- 39,473
- 113
Cluj Üniversitesi Bu maç Pardon 2,5 üstüne çok güzel vermiş gelir bu maç
hırs zaten bizi mahveden kumarda hırs malesef mahvediyor 3k ya düstügümde cıkabilirdim masadan mesela yani burada saglayıcı suclu degil ben hırslandım gelir gelir sonuç bu olduGordum onu kotu gitmis hirsa kurban gitmissin orda gardasm insallah gelir sans seninle.olsun
Tebrikler hepsi gelmiş olsunmeto dayı benim maç sonuçlarına bi bakarmısın ilk üç maç gelmiş ama bu site sonuçlandırmamış bunları 🤔 🤔
Ekli dosyayı görüntüle 993277
Takibe göre mi çekiliş mı abiyok reis canlıda daha demin 6k batınca 😎 😎 😎 😎 maçlara bakasım geldi bari şu kupon gelsede bi, çekiliş yapsak ihtiyacı olana versek kazancı
Askimiz baska bahara o zmn gardasm 😂hırs zaten bizi mahveden kumarda hırs malesef mahvediyor 3k ya düstügümde cıkabilirdim masadan mesela yani burada saglayıcı suclu degil ben hırslandım gelir gelir sonuç bu oldu![]()
![]()
Selam sana yuce meto 😂Tebrikler hepsi gelmiş olsun
Bu mu kalmış sadece
Bol şansSitenin ödeyip ödemediginide bilmiyoruzda 😎 😎 😎 😎 bakim gelirse ve öderse 500 tl kendim alır gerisinide beğenen arkadaslardan 6 kişiye gönderirim
Ekli dosyayı görüntüle 993172
hayır hocam begenmen yeterli kupon gelirse zaten shellac ve daimon reisleri etiketlicem konu kitlenicek site ödeme yaparsa begenenlerden kimseye hak hukuk gecmesin diye cekilis olacak 😎 😎 😎Takibe göre mi çekiliş mı abi
Kral sochi maçı ne olduhayır hocam begenmen yeterli kupon gelirse zaten shellac ve daimon reisleri etiketlicem konu kitlenicek site ödeme yaparsa begenenlerden kimseye hak hukuk gecmesin diye cekilis olacak 😎 😎 😎
Reis ben bu maça 3.5 üst demiştim en son 90+20 ydi bitmedi halen maç 😂buradan patladık o zaman vay ulan ben ms 2 kafasında torpedo sochi sanmısım
Ekli dosyayı görüntüle 993287
Reis ben bu maça 3.5 üst demiştim en son 90+20 ydi bitmedi halen maç 😂
3.5 üst olmadı galiba 50 dakika bir gol bekledim en son maç kayboldu 😂![]()
ben bir şey diyimmi bu sitede kazananlara sabır diyorum çekimde dert olacak anlasıldı bu maç bile sonuclandırılma yok
![]()
şu an 0-3 te kalmıs durumda safescorda3.5 üst olmadı galiba 50 dakika bir gol bekledim en son maç kayboldu 😂
Ben izliyordum 90 +20 de kaybolduşu an 0-3 te kalmıs durumda safescorda
Ya aşırı şanssızım dost valla olacak şey değil yaşu an 0-3 te kalmıs durumda safescorda