- 3,517
- 2,109
- 113
İnceyi yakaladım inceyiSigara diyince de beşiktaş
İnceyi yakaladım inceyiSigara diyince de beşiktaş
ooo yasaktan çıkmıssınBol şanslar küpoğn yaptığim 40 tileeeğğğğ
Bu cidden son yasaklanmamdı. Forumda hadsize haksıza dolandırıcıya hakkını vermeye çalışıyoruz diye 2 dir ban yedik.ooo yasaktan çıkmıssın![]()
bosver yatırımsız kodlar onlar çekenler var biz milleti uyardık o siteye yatırmayın çekin paranızı gidin yinede yatırım yapıp düşene artık diyecek birşeyim yok benimBu cidden son yasaklanmamdı. Forumda hadsize haksıza dolandırıcıya hakkını vermeye çalışıyoruz diye 2 dir ban yedik.
Kimse umrumda değil şu saatten sonrabosver yatırımsız kodlar onlar çekenler var biz milleti uyardık o siteye yatırmayın çekin paranızı gidin yinede yatırım yapıp düşene artık diyecek birşeyim yok benim
bende nisanda aynı b.ktan ban yedim senin gibi ondan boşver milleti düşünmenin yeri değil burası yatırım yapmayın dersin geçersinKimse umrumda değil şu saatten sonra
Sen eski kulağı kesiklerden birine benziyorsunİnceyi yakaladım inceyi
Yoo kulağım yerinde duruyor çok şükür.Sen eski kulağı kesiklerden birine benziyorsun
cansın reis sanada saniyelik zahmet verdim kusurada bakmayasın
Tuttumu bizim kuponcansın reis sanada saniyelik zahmet verdim kusurada bakmayasın![]()
bundan ilk maçımız geldi 😎 😎 😎Tuttumu bizim kupon
Bol şanslarhaftalık disconta çöktügümüze göre bunu 400 den çekip 1 haftalık sigara paramıza dönüştürmemiz lazım 😎 😎 😎
@Beşiktaş @aminisego merak etmeyin bu hafta sigarasız kalmıyoruz 😎😎😎
Ekli dosyayı görüntüle 991690
Son dakika da defans hatasından gitti. Bu gelir umuyorum. Bol şanslar.bundan ilk maçımız geldi 😎 😎 😎
tekliden yattık ama 😎
Vicdansız 1000 TL tek maça basilirmibundan ilk maçımız geldi 😎 😎 😎
tekliden yattık ama 😎
Yav ne alaka Brezilya 1.0 yenikken 2.5 alt almakta nedir hadi aldın gelecwhini düşünmek çok mantığa uymuyor zengin kuponu o fantezi aramışSon dakika da defans hatasından gitti. Bu gelir umuyorum. Bol şanslar.