- 4,417
- 3,465
- 113
Ne alaka mk nakit bu demedin mi nakit ekleniyordu bana mirastan bildirim geldi şimdiBak sitenin ibneligine bakiyeyi sifirladikar
Ne alaka mk nakit bu demedin mi nakit ekleniyordu bana mirastan bildirim geldi şimdiBak sitenin ibneligine bakiyeyi sifirladikar
sen git şu verecekleri alsana bak biz arada kupon ve slottan kafayı kaldırdıkmı gelir sana don getiririz hapishanede sana verdikleri paradan 😎 😎 😎Sen Batan güneş ben yollarda çilekeş😅
belliydi böyle bi ibnelik olacagı bu mevzudanBak sitenin ibneligine bakiyeyi sifirladikar
Söyledim dost ama dinleyen kimNe alaka mk nakit bu demedin mi nakit ekleniyordu bana mirastan bildirim geldi şimdi
Söyledim dost ama dinleyen kim
ben yatıyorum o sweetinde aq yedi 2k üstü paramızı yine ciddiyim bi gram çarpan patlamadı aq oyununda yine gece fransa maçına kupon için gelirim. ilk maç geliyor zatenBilgi gir diyor aktif olsun diye
Yat uyu gece lazımsınben yatıyorum o sweetinde aq yedi 2k üstü paramızı yine ciddiyim bi gram çarpan patlamadı aq oyununda yine gece fransa maçına kupon için gelirim. ilk maç geliyor zaten
300 tl ana para olarak vermemişlermi ibneler onda kafam karıstı benimSöyledim dost ama dinleyen kim
Slotta 5 katı çevrim Max 3 katı cekimmisb300 tl ana para olarak vermemişlermi ibneler onda kafam karıstı benim
bosuna bekledin o kadar geçmis olsunSlotta 5 katı çevrim Max 3 katı cekimmisb
döner sansımız yavastan basladık yine işte bi kuponlarımızdan biriside tutsa devamı gelecekte işte 😎 😎 😎Ne güzel heveslendik valla 5 kurussuz kalmıştık 1 k ilaç olacaktı ama olmadi
Umudumuz sensin dost biz film izliyoruzdöner sansımız yavastan basladık yine işte bi kuponlarımızdan biriside tutsa devamı gelecekte işte 😎 😎 😎
😎 😎 😎 😎 😎Umudumuz sensin dost biz film izliyoruz![]()
Bol şanslarBundan eminim 😎 😎 😎 😎 😎
kupon gelirse beğenen arkadaşlar arasından 5 kişiye 500 tl gönderim yapacagım
Ekli dosyayı görüntüle 992805
Ekli dosyayı görüntüle 992807
Farketmedim yatmış. Diğer kuponlarinda bol şanslar.@Shellac reis istersen kapatabilirsin yine ilk maçtan yattı kupon
tesekkürler 😎 😎 😎Farketmedim yatmış. Diğer kuponlarinda bol şanslar.