Saçmalama ak ilk defa bile seyler isteyeni senden duydum gerçek olamaz 😁Yaw bosa uğraşmayın kimlik ikametgah fatura evin balkonunum fotoğrafı bide babanızın telefon numarasını istiyor atacak olanlar oynasin
Laaa abartiyorum işte anla kimlik ikamatgah bide selfieli kimlik istiyor sonra çek diyor yani anlican 1000 TL ye kimlik bilgileri topluyorSaçmalama ak ilk defa bile seyler isteyeni senden duydum gerçek olamaz 😁
Canlı destek yeri yokÜye olun canlıdan taleb edin sweet bonanzada geçerli 100 spin veriyor 1 k yap çek
Üye olun canlıdan taleb edin sweet bonanzada geçerli 100 spin veriyor 1 k yap çek
Canlı desteğe nerden bağlanıyoruzOyundan atıp duruyor saçma sapan site bonuslarıda onların olsun
Var alt köşede canlı destek ama dandik site boşverCanlı desteğe nerden bağlanıyoruz
Nasıl alt köşede sitede hiçbir yerde canlı destek yok 😁Var alt köşede canlı destek ama dandik site boşver
Sen boşver onu bu yıl çıkıyormuyuz süper denen lige 😀Nasıl alt köşede sitede hiçbir yerde canlı destek yok 😁
Yolunda site olmayınÜye olun canlıdan taleb edin sweet bonanzada geçerli 100 spin veriyor 1 k yap çek
Kendini korumaya aldıCanlısı nerde reısler
Dolandırıcıoyundan atması internetle alakalı diğer sitelerdede durum aynı warp ı actım spinler calıstı 58 tl yaptım sonra 2dk da aviatorde 1000 yaptım cekım verdim
Kazanamadımki zatenYolunda site olmayın