- 6,317
- 2,912
- 113
Noldu alabildinmicanlı destek kapalı beyler yüklenmme oldu heralde bide ibineler bnm 1000 i onaylandı yaptılar ama göndermediler sanırım tokatcı bunlar
Noldu alabildinmicanlı destek kapalı beyler yüklenmme oldu heralde bide ibineler bnm 1000 i onaylandı yaptılar ama göndermediler sanırım tokatcı bunlar
Otomatik ekliyor canlıya bağlanmaya gerek yokÜye olun canlıdan taleb edin sweet bonanzada geçerli 100 spin veriyor 1 k yap çek
Öyle bir şey yok ben 1 2 saat önce üye oldum eklemedi halaOtomatik ekliyor canlıya bağlanmaya gerek yok
Sweet bonanzaHangi oyun?
Bunlar gene comer şerbet 250 toluyorLaaa abartiyorum işte anla kimlik ikamatgah bide selfieli kimlik istiyor sonra çek diyor yani anlican 1000 TL ye kimlik bilgileri topluyor
Promosyonlara gir spini aktif et önceOyuna giriyor frespin yok aktif oyunda çıkmıyor
Bu kampanya icin gecerli bir yatirminiz bulunmuyor. DioPromosyonlara gir spini aktif et önce
Ettim yine yokPromosyonlara gir spini aktif et önce
Olması lazımEttim yine yok
geldi para beylercanlı destek kapalı beyler yüklenmme oldu heralde bide ibineler bnm 1000 i onaylandı yaptılar ama göndermediler sanırım tokatcı bunlar
Sana eklenmemişNe diyor bu? 😂
Tebrikler güle güle harcageldi para beyler
Bana değil diğer arkadaşlara da eklenmemişSana eklenmemiş