- 6,321
- 2,915
- 113
Zaten kasıp duruyor beş para etmez site boşverin be kardeşimBana değil diğer arkadaşlara da eklenmemiş
Zaten kasıp duruyor beş para etmez site boşverin be kardeşimBana değil diğer arkadaşlara da eklenmemiş
cok negatif yorumlar usdaaa iyi bi zarardasın gibi yorumladımZaten kasıp duruyor beş para etmez site boşverin be kardeşim
Yoo site böyle gerçek bucok negatif yorumlar usdaaa iyi bi zarardasın gibi yorumladım
Ekleme yokDestek bakımda yazıyor üye olan mail doğrulama yapanlara otomatik eklendi yazmışlar
Patladı herhalde siteEkleme yok
Vay tebrikler kralBig baş halowende 10 netten oyuna aldı 3800 ödedi çekim verdim gelirse habe ederim
Az kaldı az ıkın biraz dahaVay tebrikler kral
Napalım be kardeşim uyandırmaAz kaldı az ıkın biraz daha
Ulan bi ben beceremedim slottan çekim işiniÇekim verdim bildirim geldi onaylandı diye canlı destek de geldi arkadaşlar
Yatırımsız bu bonus promosyonlarımdan aktifleştirNasıl aktıve ettınız beyler yatırımız yok dıyor
bu sadece size mi açık ne bonus ekleniyor ne canlı destek hala bakımdaÇekim verdim bildirim geldi onaylandı diye canlı destek de geldi arkadaşlar
Reıs bısey yapıldı lakın olmuyor freespın aktıve,yatırım uyarısı atıyor evet eklı lakın promolarda aktıve olmuyorYatırımsız bu bonus promosyonlarımdan aktifleştir
Hesabını dogruladın mı kankabu sadece size mi açık ne bonus ekleniyor ne canlı destek hala bakımda