- 11,605
- 7,084
- 113
0 korner
Başaramazsak roll açman lazım. Dün mülayim forumu kalkındırdı sıra sende bak @Metings1905 yerinde duramıyor roll lazım
ulan dun gece 6 tl ye rol actım kendı ımkanımlaBaşaramazsak roll açman lazım. Dün mülayim forumu kalkındırdı sıra sende bak @Metings1905 yerinde duramıyor roll lazım
Bol şanslar dostum@Mülayim6060 ve @qguzh4nn0 dostların dünki attığı bakiye ile başlayalım teşekkürler
Burası olmazsa güçlerimizi birleştirelim benden 32 gayme çıkarBaşaramazsak roll açman lazım. Dün mülayim forumu kalkındırdı sıra sende bak @Metings1905 yerinde duramıyor roll lazım
Bu aylık kotamı doldurdum heralde asla çıkamıyorum ki dost 😂😂Başaramazsak roll açman lazım. Dün mülayim forumu kalkındırdı sıra sende bak @Metings1905 yerinde duramıyor roll lazım
Sen varya adamsın adammmmmulan dun gece 6 tl ye rol actım kendı ımkanımla![]()
Metinle ortak 40 tl olurBurası olmazsa güçlerimizi birleştirelim benden 32 gayme çıkar
Atılmıyorki siteye en az 100 olması lazımMetinle ortak 40 tl olur
bızde varsa masaya koyarız herkes ıhtıoyacı kadar alırSen varya adamsın adammmmm
Metin yolunu bulmuş 6 tl bile atıyor havale ücreti kesmese 13 olacakAtılmıyorki siteye en az 100 olması lazım
Kimse alamaz o parayı çünkü kimsenin ihtiyacına yetmez aw hahahahhahabızde varsa masaya koyarız herkes ıhtıoyacı kadar alır
Jilet metinbızde varsa masaya koyarız herkes ıhtıoyacı kadar alır
casback yaptım orda kalmıs onu verdıMetin yolunu bulmuş 6 tl bile atıyor havale ücreti kesmese 13 olacak
Hangi site acabaMetin yolunu bulmuş 6 tl bile atıyor havale ücreti kesmese 13 olacak
ulan masayı alırlar sen ne anlatıyrosnKimse alamaz o parayı çünkü kimsenin ihtiyacına yetmez aw hahahahhaha
Metin enpara kullanıyor ücret ödemiyorMetin yolunu bulmuş 6 tl bile atıyor havale ücreti kesmese 13 olacak
Onunda yolunu bulmuş baksana puahahaMetin enpara kullanıyor ücret ödemiyor