- 28,846
- 26,742
- 113
Nizhy macını uzattır mossoro.oda iyi topcuydu ha
Sen ciddi anlamda cahilsin o zaman. Avrupa arenasinda son yillari domine etmişiz gelmişbana zenit diyo milano diyo. Fener Efesten daha başarılı kaç finali var kaç final fouru var? Senin kafa yapına bakarsak geçen sene lille şampiyon oldu futbolda. Avrupanın en iyi 3 takımından biri derdin o zamanda😆😆 bir takım 7 sene domine etsin harika performanslar ortaya koysun. 1 sene playoff yapsın en kötü hali ile. Sen hemen geçmişini sil o takimin. Ne olup olmadığı belli olmayan zeniti milanoyu devlerin arasina koy. Fenere 9 10 11 de 😆😆😆😆 ya bir git allah icin yaEfesın sakatlar iyilelti tam kadrolar larkin micic yeni ısınıyo bi halttan anladıgın yokmuş.senın.bu kafayla cska fb final four oynar yordun beni ya
Tam bir kara cahilsin hala eski basarılarını anlatıyo bana takımlarınSen ciddi anlamda cahilsin o zaman. Avrupa arenasinda son yillari domine etmişiz gelmişbana zenit diyo milano diyo. Fener ateşten daha başarılı kaç finali var kaç final fouru var? Senin kafa yapına bakarsak geçen sene lille şampiyon oldu futbolda. Avrupanın en iyi 3 takımından biri derdin o zamanda😆😆 bir takım 7 sene domine etsin harika performanslar ortaya koysun. 1 sene playoff yapsın en kötü hali ile. Sen hemen geçmişini sil o takimin. Ne olup olmadığı belli olmayan zeniti milanoyu devlerin arasina koy. Fenere 9 10 11 de 😆😆😆😆 ya bir git allah icin ya
Sen bir korkak yorumcusun. Bak 3 sayı önde bursa 😆 nasıl sildi yorumunu. Ben bursa yenilse bile R yapmam. Ahahaha
[/QUOTEayıp ayıp abine nası konusuosun silme hkkımı kullndım basket dehası seni
Hocam maçı izliyor musunMossoro nizhy macı bok oldu yegen
Herturlu yattık ondanMossoro nizhy macı bok oldu yegen
Ahahahaha başşak geciolar resmenOhaaa telekom kazandı neler oldu maçta ahahahaha
Adam nerden attı öleHocam maçı izliyor musunneler oldu maçta logodan attı adam son saniye kala
4 sayı önde bursa 2 kere sebest atış kaçırdı. 2 tane 3 lük yedi son 15 saniyede 😆😆Ahahahaha başşak geciolar resmen
Ne bu şimdi4 sayı önde bursa 2 kere sebest atış kaçırdı. 2 tane 3 lük yedi son 15 saniyede 😆😆
Biz en iyisi yeni kupon yapmaya gidelim oturttular bizi o maçtanAtlasın 30 tl freebeti yalan oldu 153 üstten 3 ceyrek. Nedir öle 22 sayı knsız la bunlar uzamazda
Kazıga hemdeBiz en iyisi yeni kupon yapmaya gidelim oturttular bizi o maçtan