Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti mossoro999 / Eurolegaue

Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
3.638

siyahbeyaz106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,812
5,864
113
beyler parası olan varsa efese oynasın efes bugün hem çok sayı atacak hemde albaya fark atacak ister efesin üstüne oynayın ister handikabına oynayın çift haneye kadar yolu var sıkı bir efes takipcisi olarak yazıyorum buraya pişman olmayın sonra

siyahbeyaz106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,812
5,864
113
beyler parası olan varsa efese oynasın efes bugün hem çok sayı atacak hemde albaya fark atacak ister efesin üstüne oynayın ister handikabına oynayın çift haneye kadar yolu var sıkı bir efes takipcisi olarak yazıyorum buraya pişman olmayın sonra
maç saat 22.00 da bein haber de

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,962
4,895
113
bu sene efese taraf almak zenginlik ibaresidir :D

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
Bu sene kızılyıldız efesten dahi iyi savunma yapıyor. İki nefret ettiğim takım karşılaşacak. Albayı karşıma alsam kaybederim. Alır desem kaybeder. Efese öyle istikrarsız. Ağır alt olabilir. Ben o maçtan uzak dururum çok pis bir maç.

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,663
30,919
113
Tam kadrolar bnde rahat galıbıyet beklıyorum

siyahbeyaz106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,812
5,864
113
Bu sene kızılyıldız efesten dahi iyi savunma yapıyor. İki nefret ettiğim takım karşılaşacak. Albayı karşıma alsam kaybederim. Alır desem kaybeder. Efese öyle istikrarsız. Ağır alt olabilir. Ben o maçtan uzak dururum çok pis bir maç.
bu maç çok farklı olacak efes ilk defa tam kadro oynayacak ve türk taraftarının da almanya da yoğun ilgisi var ben paylaşmak istedim saddece gerisi size kalmış dostlarım

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,962
4,895
113
sen maccabi maccabi dedin de ne diye gittin üst aldın kanka yaw. üst gelse bile verem edecek.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,962
4,895
113
Lyonda kötü başladı :(

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye