- 7,502
- 2,870
- 113
Haydi wonluyozz
maç saat 22.00 da bein haber debeyler parası olan varsa efese oynasın efes bugün hem çok sayı atacak hemde albaya fark atacak ister efesin üstüne oynayın ister handikabına oynayın çift haneye kadar yolu var sıkı bir efes takipcisi olarak yazıyorum buraya pişman olmayın sonra
bu sene efese taraf almak zenginlik ibaresidirbeyler parası olan varsa efese oynasın efes bugün hem çok sayı atacak hemde albaya fark atacak ister efesin üstüne oynayın ister handikabına oynayın çift haneye kadar yolu var sıkı bir efes takipcisi olarak yazıyorum buraya pişman olmayın sonra
Bu sene kızılyıldız efesten dahi iyi savunma yapıyor. İki nefret ettiğim takım karşılaşacak. Albayı karşıma alsam kaybederim. Alır desem kaybeder. Efese öyle istikrarsız. Ağır alt olabilir. Ben o maçtan uzak dururum çok pis bir maç.beyler parası olan varsa efese oynasın efes bugün hem çok sayı atacak hemde albaya fark atacak ister efesin üstüne oynayın ister handikabına oynayın çift haneye kadar yolu var sıkı bir efes takipcisi olarak yazıyorum buraya pişman olmayın sonra
Tam kadrolar bnde rahat galıbıyet beklıyorumbeyler parası olan varsa efese oynasın efes bugün hem çok sayı atacak hemde albaya fark atacak ister efesin üstüne oynayın ister handikabına oynayın çift haneye kadar yolu var sıkı bir efes takipcisi olarak yazıyorum buraya pişman olmayın sonra
Dert değil geldi zaten o maç. Bakma ne boş turnikeler kaçtı. Ne serbest atışlar kaçtı. İkinci yarı 81 sayı çıkar. Çıkmasa bile uzar öyle bir maç.kanka güncel barem şuan 157,50. ikinci yarı daha fazla sayı bekliyorum ben bakalım görücez.
bu maç çok farklı olacak efes ilk defa tam kadro oynayacak ve türk taraftarının da almanya da yoğun ilgisi var ben paylaşmak istedim saddece gerisi size kalmış dostlarımBu sene kızılyıldız efesten dahi iyi savunma yapıyor. İki nefret ettiğim takım karşılaşacak. Albayı karşıma alsam kaybederim. Alır desem kaybeder. Efese öyle istikrarsız. Ağır alt olabilir. Ben o maçtan uzak dururum çok pis bir maç.
Kanka bende sana bir ufak öneri yapım. Maccabinin alirina gir.bu maç çok farklı olacak efes ilk defa tam kadro oynayacak ve türk taraftarının da almanya da yoğun ilgisi var ben paylaşmak istedim saddece gerisi size kalmış dostlarım
şuan müsait değilim giremem ayın 15 inde gelir benim kuponlarımKanka bende sana bir ufak öneri yapım. Maccabinin alirina gir.
şuan müsait değilim giremem ayın 15 inde gelir benim kuponlarım![]()
Cska çok kötü diye hakem yardımı alır diye düşündüm.sen maccabi maccabi dedin de ne diye gittin üst aldın kanka yaw. üst gelse bile verem edecek.
Asvel kotu basladi. Şu kizilyildiz son maçlarda bana rakip lakers kesildiLyonda kötü başladı![]()
kötü halleri ile yine 3. çeyrek 40 sayı çıktı gelir gibi ama lyon zorlayacak.Cska çok kötü diye hakem yardımı alır diye düşündüm.