- 88,635
- 30,908
- 113
Bende alt oynamam prensıbım oNeden alt oynayamıyorsun ki.
Bende alt oynamam prensıbım oNeden alt oynayamıyorsun ki.
Alakası yok inan bana cleveland dehşet bir takım. Allen çok formda. Cleveland bu sene çok iyiGünün surprizi New York Gel sen embid li phiye fark at clevlanda kendi sahanda yenil şaka gibi![]()
Alt oynayınca takip edesim yok zevksiz oluyorNeden alt oynayamıyorsun ki.
Izledim biraz rubio efsane. Özüne dönmüş ama tabiki newyork clevlanddan baya üstünAlakası yok inan bana cleveland dehşet bir takım. Allen çok formda. Cleveland bu sene çok iyi
Tabiki new york cok daha iyi. Ama şu Randle istatistik yapicam diye maçları bireysel oynuyor takimin dengesini bozuyor.Izledim biraz rubio efsane. Özüne dönmüş ama tabiki newyork clevlanddan baya üstün
Dost 30 saniyedede 10 sayı cikmaz
Katiliyorum barreti biraz daha oynasalar daha iyi olur takımTabiki new york cok daha iyi. Ama şu Randle istatistik yapicam diye maçları bireysel oynuyor takimin dengesini bozuyor.
Fouenier bile gününde olursa yenemeyecekleri takım yokKatiliyorum barreti biraz daha oynasalar daha iyi olur takım
Bence new yorknalacak maciFouenier bile gününde olursa yenemeyecekleri takım yok
Randle iyi oyuncu ama kendini durant falan zannediyor herhalde çok deniyorFouenier bile gününde olursa yenemeyecekleri takım yok
Tebrikler kılçıksız geldi tüm maclarEvet wooon100 sayı çıkmış. Bu per coştular 9 sayı fazlada çıkabilir miş. Ilk per 42 attılar allahtan
Sonuca bak sonu guzel olduEvet wooon100 sayı çıkmış. Bu per coştular 9 sayı fazlada çıkabilir miş. Ilk per 42 attılar allahtan
Aynen düne göre bugün daha iyi analiz yapmışım. Temiz geldiTebrikler kılçıksız geldi tüm maclar
Dost dm bakarmısın Bişey soracamAynen düne göre bugün daha iyi analiz yapmışım. Temiz geldi