- 34,546
- 19,157
- 113
Uyumadım embidi izleyecem diye ama boşuna uyanık kaldıkKardeşim neye itiraz ediyosun takip ediyoruz az çok nba i![]()
Uyumadım embidi izleyecem diye ama boşuna uyanık kaldıkKardeşim neye itiraz ediyosun takip ediyoruz az çok nba i![]()
Chicago - Brooklyn maçı var dost ben de onu bekliyorum güzel maç olurUyumadım embidi izleyecem diye ama boşuna uyanık kaldık
Maxey'nin felaket derecede içeri driplingleri sonucunda, yapacağı garanti 5 top kaybını izleyip kanser olabilirsinUyumadım embidi izleyecem diye ama boşuna uyanık kaldık
Aynısını almayı düşündüm ta ki philinin kolsuz olduğunu hatırlayıncaya kadar umarım kazanırsınÇerez kupon
Bi tarafta lonzo ball Bi tarafta james harden ikiside leş katlediyorlar maçı alt bahsi çok mantıklı seyir zevki durant oynadığında var çekilmez yaniChicago - Brooklyn maçı var dost ben de onu bekliyorum güzel maç olur
Teşekkür ederim hocamgüzel kupon genç. Ama Dallas team alsan daha iyi olacaktı. Bol şanslar
Harden bazen kanser ediyor haklısın Duranti izlemek ayrı keyif veriyor ama onun kadar kolay basket atan bir Nba oyuncusu yok benceBi tarafta lonzo ball Bi tarafta james harden ikiside leş katlediyorlar maçı alt bahsi çok mantıklı seyir zevki durant oynadığında var çekilmez yani
Durant profesyonel. Ama hardenin bırakması lazım artık çok sevdiğim oyuncu ama geçti yaşı ve hiç çalışmıyor göbekle oynarken tiksiniyorum. Jkosamiyor hiç en az 30 k paramı yemiştir hardenHarden bazen kanser ediyor haklısın Duranti izlemek ayrı keyif veriyor ama onun kadar kolay basket atan bir Nba oyuncusu yok bence![]()
Crhis paul da 2 numara diyebiliriz kolay sayı atmadaHarden bazen kanser ediyor haklısın Duranti izlemek ayrı keyif veriyor ama onun kadar kolay basket atan bir Nba oyuncusu yok bence![]()
Oyun görüşü çok iyi ama artık eskisi gibi değil dediğin gibi kendine bakmıyor ben de çok severim Hardeni bi ara son maçım Houston sayı bahsi aldım 8 dk kala 5 sayı atarsa geliyor kupon Harden orta sahadan üçlük deniyor iyice saldılar maçı 4 sayı attılar yattım 1500 liraDurant profesyonel. Ama hardenin bırakması lazım artık çok sevdiğim oyuncu ama geçti yaşı ve hiç çalışmıyor göbekle oynarken tiksiniyorum. Jkosamiyor hiç en az 30 k paramı yemiştir harden
KesinlikleCrhis paul da 2 numara diyebiliriz kolay sayı atmada![]()
O da yaslandir Onun kadar hızlı Onun kadar iyi crossover yapan çok az oyuncu vardır rahmetle anıyorumCrhis paul da 2 numara diyebiliriz kolay sayı atmada![]()