Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti mossoro999 / NBA

Kupon Miktarı
50
Kupon Oranı
3.259

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,157
113
Chicago - Brooklyn maçı var dost ben de onu bekliyorum güzel maç olur
Bi tarafta lonzo ball Bi tarafta james harden ikiside leş katlediyorlar maçı alt bahsi çok mantıklı seyir zevki durant oynadığında var çekilmez yani

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
11,282
113
güzel kupon genç. Ama Dallas team alsan daha iyi olacaktı. Bol şanslar

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
New york'un son 5 maçında ilk yarı yediği sayılar ve rakipleri
New Orleans 59
Toronto 53
INDIANA 59
Milwaukee 63
Clevland 56

Bence Philedelphia bir şekilde 55 atacaktır.

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,168
3,190
113
Bi tarafta lonzo ball Bi tarafta james harden ikiside leş katlediyorlar maçı alt bahsi çok mantıklı seyir zevki durant oynadığında var çekilmez yani
Harden bazen kanser ediyor haklısın Duranti izlemek ayrı keyif veriyor ama onun kadar kolay basket atan bir Nba oyuncusu yok bence :)

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,157
113
Harden bazen kanser ediyor haklısın Duranti izlemek ayrı keyif veriyor ama onun kadar kolay basket atan bir Nba oyuncusu yok bence :)
Durant profesyonel. Ama hardenin bırakması lazım artık çok sevdiğim oyuncu ama geçti yaşı ve hiç çalışmıyor göbekle oynarken tiksiniyorum. Jkosamiyor hiç en az 30 k paramı yemiştir harden

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,168
3,190
113
Durant profesyonel. Ama hardenin bırakması lazım artık çok sevdiğim oyuncu ama geçti yaşı ve hiç çalışmıyor göbekle oynarken tiksiniyorum. Jkosamiyor hiç en az 30 k paramı yemiştir harden
Oyun görüşü çok iyi ama artık eskisi gibi değil dediğin gibi kendine bakmıyor ben de çok severim Hardeni bi ara son maçım Houston sayı bahsi aldım 8 dk kala 5 sayı atarsa geliyor kupon Harden orta sahadan üçlük deniyor iyice saldılar maçı 4 sayı attılar yattım 1500 lira :) çok kişiyi üzmüştür bu yüzden

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,157
113
Curry 7 sayı :) şimdiden çok çalışkan