- 4,251
- 4,313
- 113
Clarkson bı ısındımı o da fena o adam degısık
Ekli dosyalar
-
155.1 KB Görüntüleme: 3
Clarkson bı ısındımı o da fena o adam degısık
Batur bir skills git kanka yav hadi 6 da geri gel bişey denicez. 😆Peh Bide Clarkson Diyor aç Abi ordan Hidayet türkoğlu Skills
5 te burdayım dostBatur bir skills git kanka yav hadi 6 da geri gel bişey denicez. 😆
Mac ertelenmıs kardo5 te burdayım dost
Kuzey kutbunda oynamış maçı karaktersiz herif😆Isındımı dedım orda ısınmısmı sencebuz tutmus
Danny greena baglamısKuzey kutbunda oynamış maçı karaktersiz herif😆
Sağanak yağmur varmış. Zemin su dolmuş. Hakemler topu sektirmek için kontrol yaptılar maç oynanmaya müsait değil. Zorlu hava şartları yüzünden ertelenmiş5 te burdayım dost
Beni Kandıramassınız Maçı açtım Şimdiden Ponpon kızları izliyomMac ertelenmıs kardo![]()
Olsun dost ben 5 te gelip kontrol etçem beşki başlarSağanak yağmur varmış. Zemin su dolmuş. Hakemler topu sektirmek için kontrol yaptılar maç oynanmaya müsait değil. Zorlu hava şartları yüzünden ertelenmiş
Ben sana bir link vericem onunla idare et kanka hadi kurbanın olayım. Uzaklaş burdan😆Beni Kandıramassınız Maçı açtım Şimdiden Ponpon kızları izliyom
Banyo yapıp gelir misin kanka hayırlı bir şekilde gel bariOlsun dost ben 5 te gelip kontrol etçem beşki başlar
2 hafta önce yaptım banyo Dost sıkıntı yok haydi UtahhhBanyo yapıp gelir misin kanka hayırlı bir şekilde gel bari![]()
Yine takımların kaderiyle oynayacaksın2 hafta önce yaptım banyo Dost sıkıntı yok haydi Utahhh
Bu fırsatı kacırma @BatursmcBen sana bir link vericem onunla idare et kanka hadi kurbanın olayım. Uzaklaş burdan😆
Mıtchell 13/0 loadıngYine takımların kaderiyle oynayacaksın![]()
60 Üstü Çıkmasaa Etek giyerim o kadar diyomYine takımların kaderiyle oynayacaksın![]()
Acı hayattakı terzıye donus60 Üstü Çıkmasaa Etek giyerim o kadar diyom
Kupon gelirse sana özel bir ödül aticam. 5 tl mefete60 Üstü Çıkmasaa Etek giyerim o kadar diyom