- 4,251
- 4,313
- 113
Ekli dosyalar
-
116.3 KB Görüntüleme: 54
Oyuncu bahsi lazım
Hay senin oyuncu bahsine 🤣🤣 sana verdiğim maçlar hep geliyor. At işte sana ayrı oyuncu bahsi de verir @EschelonOyuncu bahsi lazım![]()
Yok mu kardeşim şöyle hornetste sayı atıp asist yapıp ribaund toplayacak adamHay senin oyuncu bahsine 🤣🤣 sana verdiğim maçlar hep geliyor. At işte sana ayrı oyuncu bahsi de verir @Eschelon
Bridges 19.5 üst.Yok mu kardeşim şöyle hornetste sayı atıp asist yapıp ribaund toplayacak adam![]()
1.5 üst oynamaktan yoruldum@Shellac var mı brezilya kuponu dost![]()
1.5 üst ne dost yakışmıyor1.5 üst oynamaktan yoruldum
Onlar gelmemekten yorulmadılar dost![]()
1.41 oran veriyor Brezilya ligi dost1.5 üst ne dost yakışmıyor
2.5 üstten açacaksın min 1.70 oran![]()
Fena kaçmış dost
Canlıdan aldım dost devre arasıFena kaçmış dost
Kornerler yaramıyor
Üst oynasan o da gelmişti![]()
tebrikler .aslında bugün Charlortte sayı bahsini paylaştığın en üst baremden oynayacaktim bankaya para yatırmaya gitmeye gözüm kesmedi gitti tertemiz 5 oran.
Teşekkürlertebrikler .aslında bugün Charlortte sayı bahsini paylaştığın en üst baremden oynayacaktim bankaya para yatırmaya gitmeye gözüm kesmedi gitti tertemiz 5 oran.
Tebrikler kardeşim walla oynardim ben ama uyumusum 🤦♂️🤦♂️
1xbette de böyle guzellikler war iste 230 sayiyada da galiba 15 oran acikti mossora kardesim az daha assa cekmemis oranları 😁😁tebrikler .aslında bugün Charlortte sayı bahsini paylaştığın en üst baremden oynayacaktim bankaya para yatırmaya gitmeye gözüm kesmedi gitti tertemiz 5 oran.
Tebrikler dostumKupon won oynayanları tebrik ederim
1xbette de böyle guzellikler war iste 230 sayiyada da galiba 15 oran acikti mossora kardesim az daha assa cekmemis oranları 😁😁
TeşekkürlerTebrikler dostum