Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Motora Ceza Yazmak Hakkında

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,365
4,224
113
Ben yolda gidiyordum bi anda yunus trafik polisi önüme çıktı motoru kenara çek dedi çektim sonra plakamın resmini çekti aynasızlıktan kask takmamazlıktan ve egzozdan ceza keseceğini söyledi elinde kanıt olarak hiçbir şey yok sadece plakamın resmini çekti sonra beni gönderdi elinde hiç bi kanıt yok ceza e devlete geldiği zaman ben itiraz etsem kabul olur demi çünkü elinde sadece plakamın resmi var başka hiç bir video kaydı fotoğraf yok

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,046
2,438
113
Ben yolda gidiyordum bi anda yunus trafik polisi önüme çıktı motoru kenara çek dedi çektim sonra plakamın resmini çekti aynasızlıktan kask takmamazlıktan ve egzozdan ceza keseceğini söyledi elinde kanıt olarak hiçbir şey yok sadece plakamın resmini çekti sonra beni gönderdi elinde hiç bi kanıt yok ceza e devlete geldiği zaman ben itiraz etsem kabul olur demi çünkü elinde sadece plakamın resmi var başka hiç bir video kaydı fotoğraf yok
Video kaydının olmadığını nerden biliyorsun gizli kamerası olabilir üstünde. Olmasa bile mobesa kameraları vardır çevrede. O cezayı bence hakketmişsin birde itiraz edecem diyorsun. Aynan yok kaskın yok egzosun abartılı tüm kusurların var. Resmen ölü tabut gibi geziyorsun

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,365
4,224
113
Video kaydının olmadığını nerden biliyorsun gizli kamerası olabilir üstünde. Olmasa bile mobesa kameraları vardır çevrede. O cezayı bence hakketmişsin birde itiraz edecem diyorsun. Aynan yok kaskın yok egzosun abartılı tüm kusurların var. Resmen ölü tabut gibi geziyorsun
Egzoz orijinal kardeşim abartı egzoz değil 100 lük motor sesi egzozda hiç bişey yokken egzozun var senin deldirmişsin dedi ama delik yok orijinal motorun egzozu hadi kask ile aynadan kesebilir ama egzozdan kesemez

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,365
4,224
113
onun motorunda kamera olsa bile egzoz sesini alamaz egzozun sesi fazla bile değil abartı da yok orijinal kendi egzozu ceza kesse ayna ve kasktan keser

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,365
4,224
113
Orijinal Egzoza hiç bişey yapamaz elinde bi kayıt yok sadece plakanın fotoğrafı var geldiği zaman itiraz edicem heryere sordum bekçiye bile sordum itiraz et kabul olur dediler orijinal egzoza ceza kesemez

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,046
2,438
113
Orijinal Egzoza hiç bişey yapamaz elinde bi kayıt yok sadece plakanın fotoğrafı var geldiği zaman itiraz edicem heryere sordum bekçiye bile sordum itiraz et kabul olur dediler orijinal egzoza ceza kesemez
Tamam 🤣

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,046
2,438
113
Tamam aynısı senin başına gelincede görürüz o zaman dalganı geç sen aslan parçası
La hem suçlusun hem birde bana sarıyorsun sen önce bir hatalarını kabullen. Sanki polis kafasına göre yapıyor işi değil mi ? Seni ve diğer insanları korumak için yapıyor. Kaskını al önlemini al motoruna eksiksiz bin dikkat li sür olay bu. Hadi kaza yaptın kafan yere değdi ne olacak? Ben motor kullanmıyorum. Kullansam bile tüm önlemlerimi alırım kendi canımı umursamıyorsam karşıdaki canları umursar yine de tam techizat motor kullanırım. Artistlik yapmana gerek yok egzozu geç kaskın yok en basiti bundan bile ceza kesebilirler. Önce hatanı bir kabullen aslaaaannnnn🤣🤣

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,288
4,276
113
dost bu tür durumlarda onlardan kanıt istemiyorlar aklında tut bunu, zaten kask olmadan yola çıkmışsın aynan da yok görünce yazarlar hiç uyarı vs. yapmıyorlar zaten şu sıralar ceza yazmaya yer arıyorlar seni de görünce koymuş cezayı

Gokhandgnc35

Yönetim kurulu başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,274
15,955
113
Babam polis emeklisi simdi sordum dostum malesef hicbirsey yapamassin dedi haberin olsun

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,857
3,982
113
Ölüsü 5 bin keser

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,971
1,266
113
Haksızsın hala da üste çıkmaya çalışıyorsun işin uyanıklığındasın. Nerden biliyorsun gizli kamerası olmadığını.Ülkenin özeti bu işte. Polis yazar cezayı geçer sen sabaha kadar itiraz et hoşuna gidiyorsa.

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
orijinal egzoza bir şey yapamaz diye bir şey yok internetten araştır birçok kişi var ceza yiyen çevreyi rahatsız edecek kadar ses çıkardıysan kaçarı yok ayrıca ispatlaman şart orijinal egzozdan daha fazla ses çıksın diye yapılan tonla müdahale var egzoz delme gibi öyle bir şey yapmamışındır umarım

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,365
4,224
113
La hem suçlusun hem birde bana sarıyorsun sen önce bir hatalarını kabullen. Sanki polis kafasına göre yapıyor işi değil mi ? Seni ve diğer insanları korumak için yapıyor. Kaskını al önlemini al motoruna eksiksiz bin dikkat li sür olay bu. Hadi kaza yaptın kafan yere değdi ne olacak? Ben motor kullanmıyorum. Kullansam bile tüm önlemlerimi alırım kendi canımı umursamıyorsam karşıdaki canları umursar yine de tam techizat motor kullanırım. Artistlik yapmana gerek yok egzozu geç kaskın yok en basiti bundan bile ceza kesebilirler. Önce hatanı bir kabullen aslaaaannnnn🤣🤣
Aslan parçası kask ile aynadan ceza kesebilir ona lafım yok ama orijinal egzoza kesemez

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,365
4,224
113
orijinal egzoza bir şey yapamaz diye bir şey yok internetten araştır birçok kişi var ceza yiyen çevreyi rahatsız edecek kadar ses çıkardıysan kaçarı yok ayrıca ispatlaman şart orijinal egzozdan daha fazla ses çıksın diye yapılan tonla müdahale var egzoz delme gibi öyle bir şey yapmamışındır umarım
Egzoz delik değil dost olsa zaten gözükür

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,194
6,584
113
motora bir kaç kere mecburiyetten bindim ben böyle riski olan bi taşıt bilmiyorum tamam arabadada risk var da motordaki risk 1000kat daha fazla kimseye tavsiye etmem

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,365
4,224
113
la olum bi kaçınızı çok gerdi bu olay yok haketmişsin yok yazsın cezayı ceza yazmasına lafım yok bi soru sordum alt tarafı sadece orijinal egzoz tarafından itiraz etsem kabul olur mu olmazmı dedim

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,365
4,224
113
Ama bu yaşadıklarım illa ki burda 1 2 kişi boş kelime yapan kişiler illa yaşar bu olayları

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,365
4,224
113
Bu kadar uzun uzun gerilmeye gerek yok alt tarafı itiraz etsem kabul olurmu olmazmı demeniz yeter