Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Motorsiklet Hk.

baran6355

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
177
117
43
İşe git gel yapmak için motor almayı düşünüyorum. Araba ehliyetiyle sürebileceğim ruhsatta 50 cc olup 80-100cc yükseltilmiş olanları gördüm. İş yolu dik yokuş o yüzden yüksek cc lazım biraz galiba. Motordan çok anlamam marka model tavsiyeleri verebilir misiniz ?

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,419
5,908
113
İşe git gel yapmak için motor almayı düşünüyorum. Araba ehliyetiyle sürebileceğim ruhsatta 50 cc olup 80-100cc yükseltilmiş olanları gördüm. İş yolu dik yokuş o yüzden yüksek cc lazım biraz galiba. Motordan çok anlamam marka model tavsiyeleri verebilir misiniz ?
Tavsiye veremem kusura bakma çok hızlı bi Bilgi

nesimmmmmmm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
946
566
93
Cezalar ağır yükseltilmiş alma sakın :/

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,976
5,187
113
Kuba Newcity 50. Motor bloğu 125 cc ruhsatta 50 cc. 2 ay önce aldım hem gösterişli maxi scooter gibi hem de az yakıyor. Max 110 yaptım hiç sıkıntı çıkarmadı kac kere de çevirmeye girdim hiç bişey olmadı. Su anda Piyasadaki 50'liklerin babası

Ewoesen

ELBET B İ R G Ü N
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
840
435
63
Kardesim nirmalde rks tavsiye etmem ama bu soylicegim motor QJ motorun mali turkiyeye rks getiriyor ruhsatta 50 cc makina orjinal su sogutmali 125cc tasarim ve buyukluk gayet iyi malzeme ve iscilikte 90 100 bin bandibda sifirlari
Rks LT50 pro plus

Bybasel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,322
879
113
ninja h2r al kral

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,900
7,290
113
Yükseltilmiş Almanı tavsiye etmiyorum dost
50 cc al geç alcak Sanda

Cezalar ağır
105 girdi geçen bana
Benim durum farklıydı ama ceza kesecek yer illaki bulurlar sanada dost

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
2,441
113
Motorsiklet alma kardeşim ota boka ceza kesiyorlar zaten. Birde ülkede motor kullananları pislik gibi görüp trafikte sıkıştırmamı dersin, insan yerine koymama mı dersin herşeyi yapıyorlar. Git scooter al ya da elektrikli bisiklet al işe git gel daha iyi .

Edacx70

Üye
Yeni Üye
36
8
8
Motorda sıkıntı olmasın yıllarca bineyim diyorsan cup modellerine bak scooter lar çok arıza çıkartır soğukta çalışmaz vs vs