- 42,774
- 43,996
- 113
Bizim takımlar bitmiş ağa
Adamlar bizden daha iyiler reis .hepsi koşuyor yürüyen yok slaviada. Kondisyon iyi hizlilar. Ileri iki.nijeryali hız va r beceri.yok eğer beceri de olsa ilk yarıdan 4 0 di maç
2. yarı daha iyi oynamalıyız reisAdamlar bizden daha iyiler reis .hepsi koşuyor yürüyen yok slaviada. Kondisyon iyi hizlilar. Ileri iki.nijeryali hız va r beceri.yok eğer beceri de olsa ilk yarıdan 4 0 di maç
Defansları kötü reis arkaya atılan toplarda geri gelemiolar defansda oyun kurup cikamiolar. Ya biraz oynasalar alıcaz. Yok reis ruh yok koca 45.dk da karşı takımın kalecisi bir kere yere yatmadı2. yarı daha iyi oynamalıyız reis
Imzami atarım şaka gibi gol yedikAdmin bak lütfen bi defaya mahsus serbest et küfürü mevzu Fener rica ediyorum biraz söveyim. Allah seni kahretsin Pelkas ulan futbolu mu unuttun amkodugumunun evlâdı topa vuramıyor top tutamiyor pas atamıyor. Özürlü oğlu özürlü valencia seni birimi pandikledi de karşı karşıya çapraz da teke tek aq evlâdı teke tek kaleye vursana iğnenin evladı. Rakibe kız gibi pas attı yav böyle birşey olamaz. Yediğimiz gole bak şerefsiz evladıyım dünya futbol tarihinin en komik golü langırt golü adamlar yanlışlıkla gol attı yemin ediyorum böyle birşey olamaz aq. Nazım sangare allah seni de kahretsin yan pas geri pas yan pas geri pas ibnenin evlâdı korkak oc azıcık ileri top at tacı bile rakibe pas atıyor aptal oğlu aptal. Sosa futbolu götünle mi oynuyorsun iki adım atinca bacaklarin çarpık çarpık yürüyor. Diz kapağın mı eriyor. Ferdi olmasa kaleye gidemicez. Mert hakan senin yaptığın boş presin de amkoyayim adama pres yapmıyor boşluk alanlarda koşuyor numarası yapıyor. İsmail kartal sana gelelim seninde kafanin aq. Valencia ya top indirip set mi çiziyorsun basketbol mu bu aq. Hadi topu indirdin o pivot mu aq? Topu sırtı dönük alıp dönene kadar kendi kendine tecavüz ediyor. Bir müzik koy temaya sanarsın rap dansı yapıyor şerefsizin evladı. Ulan bu takımda bi forvet var oda serdar dursun. Al şu serdarı çıkar pelkasi. Topal Valenciayi kanada çek serdarı santrafor yap. Küfürlerin için herkesten özür diliyorum artık biktim.
Adana demiri çıkar şu maça alirdiBiz ne izliyoruz usta. Bu gözler neler görüyor intere chelsea'ye kadıköyü dar eden fenerbahçenin geldiği noktaya bakar mısın bu nasıl bir acizlik