Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Mountblade / Fenerime Avrupa da Başarılar

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.51

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,455
21,972
113
Böyle ruhsuz şerefsiz oyuncular görmedim golde 5 oyuncu da bakio resmen izlediler. Yine en iyi kim min jae ferdi gerisi laf olsun.diye çıkmış. Yazık valla mert hakan nazım sosa derhal kadro dışı kalmali. Biz çok buyutmusuz bu oyuncuları.

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
Admin bak lütfen bi defaya mahsus serbest et küfürü mevzu Fener rica ediyorum biraz söveyim. Allah seni kahretsin Pelkas ulan futbolu mu unuttun amkodugumunun evlâdı topa vuramıyor top tutamiyor pas atamıyor. Özürlü oğlu özürlü valencia seni birimi pandikledi de karşı karşıya çapraz da teke tek aq evlâdı teke tek kaleye vursana iğnenin evladı. Rakibe kız gibi pas attı yav böyle birşey olamaz. Yediğimiz gole bak şerefsiz evladıyım dünya futbol tarihinin en komik golü langırt golü adamlar yanlışlıkla gol attı yemin ediyorum böyle birşey olamaz aq. Nazım sangare allah seni de kahretsin yan pas geri pas yan pas geri pas ibnenin evlâdı korkak oc azıcık ileri top at tacı bile rakibe pas atıyor aptal oğlu aptal. Sosa futbolu götünle mi oynuyorsun iki adım atinca bacaklarin çarpık çarpık yürüyor. Diz kapağın mı eriyor. Ferdi olmasa kaleye gidemicez. Mert hakan senin yaptığın boş presin de amkoyayim adama pres yapmıyor boşluk alanlarda koşuyor numarası yapıyor. İsmail kartal sana gelelim seninde kafanin aq. Valencia ya top indirip set mi çiziyorsun basketbol mu bu aq. Hadi topu indirdin o pivot mu aq? Topu sırtı dönük alıp dönene kadar kendi kendine tecavüz ediyor. Bir müzik koy temaya sanarsın rap dansı yapıyor şerefsizin evladı. Ulan bu takımda bi forvet var oda serdar dursun. Al şu serdarı çıkar pelkasi. Topal Valenciayi kanada çek serdarı santrafor yap. Küfürlerin için herkesten özür diliyorum artık biktim.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,455
21,972
113
Admin bak lütfen bi defaya mahsus serbest et küfürü mevzu Fener rica ediyorum biraz söveyim. Allah seni kahretsin Pelkas ulan futbolu mu unuttun amkodugumunun evlâdı topa vuramıyor top tutamiyor pas atamıyor. Özürlü oğlu özürlü valencia seni birimi pandikledi de karşı karşıya çapraz da teke tek aq evlâdı teke tek kaleye vursana iğnenin evladı. Rakibe kız gibi pas attı yav böyle birşey olamaz. Yediğimiz gole bak şerefsiz evladıyım dünya futbol tarihinin en komik golü langırt golü adamlar yanlışlıkla gol attı yemin ediyorum böyle birşey olamaz aq. Nazım sangare allah seni de kahretsin yan pas geri pas yan pas geri pas ibnenin evlâdı korkak oc azıcık ileri top at tacı bile rakibe pas atıyor aptal oğlu aptal. Sosa futbolu götünle mi oynuyorsun iki adım atinca bacaklarin çarpık çarpık yürüyor. Diz kapağın mı eriyor. Ferdi olmasa kaleye gidemicez. Mert hakan senin yaptığın boş presin de amkoyayim adama pres yapmıyor boşluk alanlarda koşuyor numarası yapıyor. İsmail kartal sana gelelim seninde kafanin aq. Valencia ya top indirip set mi çiziyorsun basketbol mu bu aq. Hadi topu indirdin o pivot mu aq? Topu sırtı dönük alıp dönene kadar kendi kendine tecavüz ediyor. Bir müzik koy temaya sanarsın rap dansı yapıyor şerefsizin evladı. Ulan bu takımda bi forvet var oda serdar dursun. Al şu serdarı çıkar pelkasi. Topal Valenciayi kanada çek serdarı santrafor yap. Küfürlerin için herkesten özür diliyorum artık biktim.
Imzami atarım şaka gibi gol yedik
Altay mali topa çıkıp alamadi dönen topa da 5.oyuncu mal.gibi izledi

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,757
1,040
113
Biz ne izliyoruz usta. Bu gözler neler görüyor intere chelsea'ye kadıköyü dar eden fenerbahçenin geldiği noktaya bakar mısın bu nasıl bir acizlik

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,455
21,972
113
Biz ne izliyoruz usta. Bu gözler neler görüyor intere chelsea'ye kadıköyü dar eden fenerbahçenin geldiği noktaya bakar mısın bu nasıl bir acizlik
Adana demiri çıkar şu maça alirdi
Kadıköy cehenneminden ne devler cikamadi köy takımlarına yol geçen hani olduk

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,774
43,996
113
Bir gole 1.80 veriyor atacak o golü bi şekilde

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,548
63,477
113
Cok kotuyuz abi.gercekten reziliz ben bu ismaili hoc sevmiyordum korkak futbol oynatiyor diye yine geldi basimiza bela oldu.takimda ozguven sifir takim ruhu sifir seref sifir haysiyet sifir.belki ozan girerse bi gaz verir takima

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,548
63,477
113
Osai den beklentim var bakalim takimi canladirma konusunda ne olcak topu alio giderse bisiler olabilir.bu nazimin cok kotu oldugunu herkes soyluyor belki futbolcuyu kazanmak istiyor ama bu mac onun zamani deil

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,548
63,477
113
Ah be cat diye direkten dondu mal mert bombosken disari vurdu okuz

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
Yine direkler ve Fenerbahçe. Allah birşeylerin olmasını istemiyor bu çok bariz belli.