- 90,511
- 100,085
- 113
Yakışır abi@erhanbey22 bizde zamanında az değildik.fransız bi kız arkadaşım vardı ordan kalma
Yakışır abi@erhanbey22 bizde zamanında az değildik.fransız bi kız arkadaşım vardı ordan kalma
Alianza penalti iptal etti dostumAlianza ikinci yarıya kaldı
Hani ara vermiştin dayanamadınAlianza penalti iptal etti dostum
Bol șans dostlar Ekli dosyayı görüntüle 105153
Geçmiş olsun durumu nasıl şuanDun gece sabah a kadsr hastanedeydim cocugun atesi 39 a çıktı. Iki gundur kizimla ugrasiodum o yuzden girmedim. Şuan allaha cok sukur iyi. Sağlık sektoru bitmis yalniz dun iki ozel has tane gittim doktor yok acillerde ust Kattan birinin yakasins yapistim az kalsın elimde kaliodu doktor
Geçmiş Olsun Üstad. Acil Şifalar DiliyorumDun gece sabah a kadsr hastanedeydim cocugun atesi 39 a çıktı. Iki gundur kizimla ugrasiodum o yuzden girmedim. Şuan allaha cok sukur iyi. Sağlık sektoru bitmis yalniz dun iki ozel has tane gittim doktor yok acillerde ust Kattan birinin yakasins yapistim az kalsın elimde kaliodu doktor
Gecmis olsun Ali Allah iyilik versinDun gece sabah a kadsr hastanedeydim cocugun atesi 39 a çıktı. Iki gundur kizimla ugrasiodum o yuzden girmedim. Şuan allaha cok sukur iyi. Sağlık sektoru bitmis yalniz dun iki ozel has tane gittim doktor yok acillerde ust Kattan birinin yakasins yapistim az kalsın elimde kaliodu doktor
Biliyorum dostum üzüldümAlianza penalti iptal etti dostum
İşte mesele bu herkes bilinçli olsa bir süre bir birlerinden uzak dursalar atlatırız ama yokSagolun dostlar suan cok sukur iyi. Sevdiklerinizi dusunuosaniz evde kalin. Hastsneler korona vakasiyka dolmus tasmis gercekten durum sandigimizdan daha kotu
Geçmiş olsun dostum bu aradaDun gece sabah a kadsr hastanedeydim cocugun atesi 39 a çıktı. Iki gundur kizimla ugrasiodum o yuzden girmedim. Şuan allaha cok sukur iyi. Sağlık sektoru bitmis yalniz dun iki ozel has tane gittim doktor yok acillerde ust Kattan birinin yakasins yapistim az kalsın elimde kaliodu doktor
Gecmiş olsun kardeş İnsanın eli kolu baglınınca dünya başina yıkılıyorDun gece sabah a kadsr hastanedeydim cocugun atesi 39 a çıktı. Iki gundur kizimla ugrasiodum o yuzden girmedim. Şuan allaha cok sukur iyi. Sağlık sektoru bitmis yalniz dun iki ozel has tane gittim doktor yok acillerde ust Kattan birinin yakasins yapistim az kalsın elimde kaliodu doktor