- 19,385
- 21,851
- 113
GeldımBol sans dostlar Ekli dosyayı görüntüle 101232
Hosgeldin recebimGeldım
Hosbulduk reısHosgeldin recebim
Papara da güncelleme vardı düzeldi Ben hesaba girip para çektim.Hocam konuyla alakası yok fakat papara çalışmıyor diye cmt açtım 59 para yatırdım 1 saat oldu hesaba geçmedi ne telefonları var İnternete ne bişi acaba fikriniz var mı
Hocam eyvallah düzeldi ama bizim para gitti cmt denen bokaPapara da güncelleme vardı düzeldi Ben hesaba girip para çektim.
Anlasmamızı unutmaHocam konuyla alakası yok fakat papara çalışmıyor diye cmt açtım 59 para yatırdım 1 saat oldu hesaba geçmedi ne telefonları var İnternete ne bişi acaba fikriniz var mı
hesap numaranı yazdın mı açıklamayaHocam eyvallah düzeldi ama bizim para gitti cmt denen boka![]()
Anlasmali banka harici hafta ici geciyor artik cmt sikinti olduHocam eyvallah düzeldi ama bizim para gitti cmt denen boka![]()
TC yazdımhesap numaranı yazdın mı açıklamaya
Olum gelsin de 20si senin söz ama pazartesine kalacak bu gidişleAnlasmamızı unutma![]()
aynen papara yoksa payfixAnlasmali banka harici hafta ici geciyor artik cmt sikinti oldu
Ah ulan papara 2 saat önce düzelen nolurduAnlasmali banka harici hafta ici geciyor artik cmt sikinti oldu