- 19,397
- 21,903
- 113
2.5 ust alirken oranlar karisi 0.5 uste 7 5 veriodu bi baktim alt mis o basmis bulunduk iki cins takim belli mi olur 0 0 biterBol bol şanslar başkan... Bence ederinden daha iyi orana almışsın yanlışlıkla da olsa.![]()
O macin orablqrini ayarlayamadilar betco kafayi yedi dedim ya 0.5 uste 7 veridu sonra alta dondurduValla oran 1.90'a kadar düştü.
2.5 ust aliodum 2.24 den bu oranlar karisinca cakallik yapalim derken alcagimiz parafan olduk 😅Olmadı, sağlık olsun...
Zaten 2.5 ust aliodum yoksa 0.5 alta 7.5 ye 500 basilirmi 😅😅😅2.5 üst alsan temiz parayı katlamıştın ya
Bonus zaten paran gitmedi hiç yoktan dün ekleme olmuştu bugün yine ekledilerZaten 2.5 ust aliodum yoksa 0.5 alta 7.5 ye 500 basilirmi 😅😅😅
İlk yarıdan alıyordun yazık oldu reis neyse sıkma canınıZaten 2.5 ust aliodum yoksa 0.5 alta 7.5 ye 500 basilirmi 😅😅😅
600 alcaktik ust opmasa iyiydi neyse saglik olsun nasup degilmisİlk yarıdan alıyordun yazık oldu reis neyse sıkma canını![]()
Evet dun cektik hediyeden bugun de alcakken nese bonustudedigin gibiBonus zaten paran gitmedi hiç yoktan dün ekleme olmuştu bugün yine eklediler