- 19,397
- 21,904
- 113
Boşuna gelir demion senbende o macı beklıom 2,5 üst
Boşuna gelir demion senbende o macı beklıom 2,5 üst
bi arkadasa yardım edıom benım diil kupon agır totem yaoarım para karsılıgındaBoşuna gelir demion sen
güzel iş 😁bi arkadasa yardım edıom benım diil kupon agır totem yaoarım para karsılıgında
Dayı charlorinin bomboş kaçırdığı kafa 'yi görsen mal harbiden yabişi diil
orayada mı baglanımDayı charlorinin bomboş kaçırdığı kafa 'yi görsen mal harbiden ya
atamayana atarlar ozamanDayı charlorinin bomboş kaçırdığı kafa 'yi görsen mal harbiden ya
Bunlar kadar beceriksiz bir lig görmedim 15 sut ikinci yarı gol yok .kaçanları görsen kafayı yersin.belcika bugün sondu. Dediğin gibi bu sene berbat bu şerefsiz lig .buraya kadar getirip kuponu 20 dk 1 1 olan maçta bir golden yatmak koyuyor adama .yazık valla emek hırsızı serefsizler.atmamak için herşeyi yaptilarBol şans hamamcı başı . Kardo Belçika kötü geçiyor bu ara . 10 dk var inşallah atarlar
Dk 21 den sonra gol atmamak tam bir beceriksizlik . Baronlardan bol bol prim alırlar şimdiBunlar kadar beceriksiz bir lig görmedim 15 sut ikinci yarı gol yok .kaçanları görsen kafayı yersin.belcika bugün sondu. Dediğin gibi bu sene berbat bu şerefsiz lig .buraya kadar getirip kuponu 20 dk 1 1 olan maçta bir golden yatmak koyuyor adama .yazık valla emek hırsızı serefsizler.atmamak için herşeyi yaptilar
Hep diyorum ya basketin gözünü seveyim futbol bahsi bitmiş bro alayı şirketlere calisio. Basket den başka oynamam daha da .futbol haftada 1 tane yapar geçerim.bh hafta tüm kuponlar tek golden gitti alayı böyleDk 21 den sonra gol atmamak tam bir beceriksizlik . Baronlardan bol bol prim alırlar şimdi
Valla kanka birkaç lig hariç izleyemecegin maçlara da oynama . Ben pek üst oynamıyorum . Genel olarak hep alt . Alt kuponu yattı mı pek koymuyor. Ama en güzeli basket . Hem eğlenceli ,hem daha kazançlıHep diyorum ya basketin gözünü seveyim futbol bahsi bitmiş bro alayı şirketlere calisio. Basket den başka oynamam daha da .futbol haftada 1 tane yapar geçerim.bh hafta tüm kuponlar tek golden gitti alayı böyle