- 19,397
- 21,904
- 113
Bol sansHereenven çıkışta dep de kötü gidişe son diyebilir bol gollü bir maç bekliyorum oran korkutmadı aksine rahatca bastım Ekli dosyayı görüntüle 194978
Böyle verdiklerinde genelde oldu 1.5-1.6 verse almazdım. Yunanistan liginde 1.8 verio lar de 😃😃😃😃Yunanistan mi burası 2.00 oran ne aw
Bol şans
Rusyada bile 1-4 devre olmuş ural maçıBöyle verdiklerinde genelde oldu 1.5-1.6 verse almazdım. Yunanistan liginde 1.8 verio lar de 😃😃😃😃
Sağol kartal reisbol şanslar dostum.
Bol şans günün güzel geçiyor buda gelsinHereenven çıkışta dep de kötü gidişe son diyebilir bol gollü bir maç bekliyorum oran korkutmadı aksine rahatca bastım Ekli dosyayı görüntüle 194978
Bol sans ali bugun iyi yurudun.forumdaki ilk gunlerini animsattin umarim oyle bi sans vardir yineHereenven çıkışta dep de kötü gidişe son diyebilir bol gollü bir maç bekliyorum oran korkutmadı aksine rahatca bastım Ekli dosyayı görüntüle 194978
Aynen Mehmet öyle oldu cidden forumdaki ilk günüm gibi arkarkaya 17 won çekeriz umarımBol sans ali bugun iyi yurudun.forumdaki ilk gunlerini animsattin umarim oyle bi sans vardir yine
Aman diyim kardo bizde gitmeyek 😃😃Ben bu yıl ne zaman yukselsem Hollanda futbol batırdı umarım gelir . Eski Hollanda yok bol şans kardo
Basladi bol sans tekrarAynen Mehmet öyle oldu cidden forumdaki ilk günüm gibi arkarkaya 17 won çekeriz umarım
Sağol Mehmet ilkyarı gol şartBasladi bol sans tekrar