- 9,742
- 6,794
- 113
Affet abi bu seferlikTutmuş kuponu beklemede olarak açmak yasak değil mi
Affet abi bu seferlikTutmuş kuponu beklemede olarak açmak yasak değil mi
Affedemem dost her gün aynı mevzu bu sefer affet bu sefer affet nereye kadar affedicez ateşle Bi 300 kağıt belki affederimAffet abi bu seferlik![]()
Rulete düşmüş olabilirErhan yine hayata küstü yok piyasada dostum, benim msjlarıma da bakmıyo
Parası yok ki düşemez moralimiz bozuldu yine tekten yattıkRulete düşmüş olabilir
Olsa dükkan senin dost biliyon 3 kazanınca 2 dağıtıyom durumlar bu işte fakirizAffedemem dost her gün aynı mevzu bu sefer affet bu sefer affet nereye kadar affedicez ateşle Bi 300 kağıt belki affederim
Bol sans.bu canli destekler neden hep boyle saa yerlerde oluyo 🤭Bol șans kadim dostum umutEkli dosyayı görüntüle 130513
Sağlık olsun dost yarın inşallah Bi 20 k çekip 20 tl atarsınOlsa dükkan senin dost biliyon 3 kazanınca 2 dağıtıyom durumlar bu işte fakiriz
Umarım dost hedef 50kSağlık olsun dost yarın inşallah Bi 20 k çekip 20 tl atarsın
200 k yazıyordum ben bi sıfır eksik koymuşum 50 k nedir dost hedefi az tutmuşsunUmarım dost hedef 50k
Basit şeyler artık bizim için artık her çekim bir araba prensibiyle ilerliyorum dost200 k yazıyordum ben bi sıfır eksik koymuşum 50 k nedir dost hedefi az tutmuşsun
Daim olsun dost biliyoruz seniBasit şeyler artık bizim için artık her çekim bir araba prensibiyle ilerliyorum dost
Sıradaki aracı erhanın üstüne yapacam dost vergi alıyorlar 3 araçtan sonra bilirsinDaim olsun dost biliyoruz seni
Ben bilmem o işleri dost sen ne diyorsan odur Erhan dostumuz sağlamdır ama arabayı satıp Rulete basmasınSıradaki aracı erhanın üstüne yapacam dost vergi alıyorlar 3 araçtan sonra bilirsin
Basar 3 araba olarak geri verir dost güvenimiz tam bakma 1.5 yıldır kazanamıyorBen bilmem o işleri dost sen ne diyorsan odur Erhan dostumuz sağlamdır ama arabayı satıp Rulete basmasın