- 19,480
- 21,985
- 113

TebriklerPara buyuk oranlar da Ekli dosyayı görüntüle 135224
TebriklerTebrik ederim ali kardeşim bugün benimde oynayasım vardı ufaktan nasiplendimEkli dosyayı görüntüle 135228
Dun 4.5 kac kere yakaladim ama son vurus olmuo isteFreebetlede Khimkinin 0ını yakaladım.Oynarken çok hissederek oynadım çok temiz oturdu 😄 Oran arıyorsan restine rest Ali kaptan @mountblade 😄Ekli dosyayı görüntüle 135230
TebriklerFreebetlede Khimkinin 0ını yakaladım.Oynarken çok hissederek oynadım çok temiz oturdu 😄 Oran arıyorsan restine rest Ali kaptan @mountblade 😄Ekli dosyayı görüntüle 135230
Teşekkürler reisTebrikler reis
Olur olur dost rahat kafayla oyna olur inşallahDun 4.5 kac kere yakaladim ama son vurus olmuo iste
Sağol varol dostTebrikler
Şansın daim olsunSağol varol dost
Dun tek gol tek sayidan 3k kaybettimOlur olur dost rahat kafayla oyna olur inşallah
Kara listeye ekle onları dost temizinden üstüne çizgi çekDun tek gol tek sayidan 3k kaybettim
Milli ara bana hic yaramioKara listeye ekle onları dost temizinden üstüne çizgi çek
Hafta sonu güzel geçer.Çerezlik yatırıp eğlenmelik bülten var.Çıkarırsın acıyı temizindenMilli ara bana hic yaramio
Haftasonu 500 luk kupon yapalim ortakHafta sonu güzel geçer.Çerezlik yatırıp eğlenmelik bülten var.Çıkarırsın acıyı temizinden
Yapalım broHaftasonu 500 luk kupon yapalim ortak
Aynen dost acilen e ve yeni TV ve masa ustu pc almam lazım izledigin maclarda daha iyi yorum yapiosun@mountblade Maçları takip edersen böyle güzel oranlar yakalayabiliyorsun Tebrikler dost![]()