- 6,569
- 1,781
- 113
Resmi won da geldi
2 sıde golluKostarika gol çıkarı 5 di 1 1 oldu kostarika gollü bugün
Alabildinmi bişeyKostarika gol çıkarı 5 di 1 1 oldu kostarika gollü bugün
soktayım valla asırı rahattıCyberlar da rekor bende diyelim şimdilik 5 dakika kala Cyber basket de kuponu gelen yoktu heralde : ))
Çelik vericem diye almadım DSTAlabildinmi bişey
Benim 5 dk kala yatmisligim var alttanCyberlar da rekor bende diyelim şimdilik 5 dakika kala Cyber basket de kuponu gelen yoktu heralde : ))
Olsun hayirli olsun kazancınÇelik vericem diye almadım DST
Sen erken wonu sevdigin icin dk 42 de iy bahsi alan deli yureklerdensinBenim 5 dk kala yatmisligim var alttankapışırmışız
![]()
olmadı kaydı yazılarw n bakın wonu böyle yazınca sevimli bir köpek oluyo daha önce görmeyenler?
o o aylak bakkal ve terazi ilişkisi
n o w
bu aralar sııremı merak sardın kardoolmadı kaydı yazılar![]()
Bizim kaybetmemizin en büyük nedeni yürek yemiş olmamız keske yemeseydikSen erken wonu sevdigin icin dk 42 de iy bahsi alan deli yureklerdensin![]()
Hırs bitiriyor ya her seferindeBizim kaybetmemizin en büyük nedeni yürek yemiş olmamız keske yemeseydik![]()
can sıkıntısı bro ya normalde ciddi biriyimdir evde napayım sıkıntıdan saçmalayıp duruyoruzbu aralar sııremı merak sardın kardo
Hata yemekte işe koysan kenara taşısan onu neler olucaktıBizim kaybetmemizin en büyük nedeni yürek yemiş olmamız keske yemeseydik![]()