Konu açıldığında yazılan ilk mesajlara bak .Napalim poyraz yeter da senin enerji tavan tabi yarim saat olamadi geleli ama bizde insaniz be 24 saat mesai verdik forma az dinlenek musadenle![]()
1.45 te yazmışım.
Konu açıldığında yazılan ilk mesajlara bak .Napalim poyraz yeter da senin enerji tavan tabi yarim saat olamadi geleli ama bizde insaniz be 24 saat mesai verdik forma az dinlenek musadenle![]()
EyvIsmet1991
Oridevo
Burakk
Unclaimed61
Hamit6363
Erhanbey22
Guerra06
Bombeye73
Yanlisim varmi beyler varsa düzeltın?
Yok yav iyi bir sey söyledimTmm bundan sonra atmiyorum peki
Kanka biliyorum ben o yuzden yanlisim varmi dedim bastan beri onlar takip ediyor eger al derlerse alirim benim icin sorun yokben son 2 -3 mactaydım dogrudur olmamam no ıtıraz
Bi başı bi sonu oda güzel poyrazKonu açıldığında yazılan ilk mesajlara bak .
1.45 te yazmışım.
Kötüde söylesen sana alinmam insan gardasina alinmazYok yav iyi bir sey söyledim![]()
Ondan sonra ki mesajin 3 saat sonraKonu açıldığında yazılan ilk mesajlara bak .
1.45 te yazmışım.
Kanka ben onun icin burda degildim ali kazandi gerisi onemsiz siz kazanin ne guzel iste 1 kisi eksikvar knka sen yoksun![]()
Sen adamsınKötüde söylesen sana alinmam insan gardasina alinmaz![]()
Yanlis anlama sadece bi ironi yapmak istedimYasa felan takılma bazen anlatamadigin bir cumleyi bir fotografla antabilirisn
ıtıraz olmazsa katarsın ıtıraz varsa boswerKanka biliyorum ben o yuzden yanlisim varmi dedim bastan beri onlar takip ediyor eger al derlerse alirim benim icin sorun yok
12 k is loadingKanka ben onun icin burda degildim ali kazandi gerisi onemsiz siz kazanin ne guzel iste 1 kisi eksik![]()
Emre az mesaj yaz cok yaziyosun 20 tl mi hazirla tarih ne demistim yav benKanka ben onun icin burda degildim ali kazandi gerisi onemsiz siz kazanin ne guzel iste 1 kisi eksik![]()
Ben zaten listeye alın demedim kiOndan sonra ki mesajin 3 saat sonra![]()
Hahahhahahaja12 k is loading![]()
Farkindayim gardaşım bnmYanlis anlama sadece bi ironi yapmak istedim
Bakarim kanka birazdan tariheEmre az mesaj yaz cok yaziyosun 20 tl mi hazirla tarih ne demistim yav ben![]()