- 29,681
- 16,511
- 113
Çekilişsiz takip eden herkese dağıtılsın bence
Bana niye atarlaniyon la durduk yere ozamanBen zaten listeye alın demedim ki
Arada bir girip baktım zaten
Lütfen ona göre ayarla kendini biraz ciddiyet yaBakarim kanka birazdan tarihe![]()
50ser lira mı bi deÇekilişsiz takip eden herkese dağıtılsın bence
yok artık50ser lira mı bi de
Kisi başı 11 12 ne düşüyorsa50ser lira mı bi de
ver gazıyok artık
kanka ben cekılıste yokum sıkıntı over gazı![]()
Katılıyorum kanka : )))Beyler kusura bakmayin da baska bisey daha istermisiniz yok 50 yok 100 yok hepsi![]()
50 çok olur gardas la sen onu 75 yapBeyler kusura bakmayin da baska bisey daha istermisiniz yok 50 yok 100 yok hepsi![]()
en iyi gazı sen verirsen o zaman aslansın Ali yaparsın Alikanka ben cekılıste yokum sıkıntı o![]()
Ozaman poyraza boşa gider yapmiş olucazbenıde katın suan aktıf ben varım bası kacırdım tek yav![]()
Bana çıkarsa sen alda beraber rol yapalım 150 felan çeksek yeteren iyi gazı sen verirsen o zaman aslansın Ali yaparsın Alişaka tabi şimdi çekilişte çıkarız 50 falan atarsanız mahcup oluruz aman diyeyim
Kardeşim yanlış anlamada sayfa 1 den 57 ye kadar her an yorumum oldu.Sen 7-8 sayfada geldin şimdi biz yerine sana çıkarsa hakka girmiş olmayacak mısın?Ha buna senin gönlün razı olacaksa sen girbenıde katın suan aktıf ben varım bası kacırdım tek yav![]()
tamam dost ıtıraz varsa ıstemem zatenKardeşim yanlış anlamada sayfa 1 den 57 ye kadar her an yorumum oldu.Sen 7-8 sayfada geldin şimdi biz yerine sana çıkarsa hakka girmiş olmayacak mısın?Ha buna senin gönlün razı olacaksa sen gir
karteell 1 numara en büyük ben rulete atarım kanka olursa olur olmazsa zaten olmuyoduBana çıkarsa sen alda beraber rol yapalım 150 felan çeksek yeter![]()