- 18,766
- 12,939
- 113
Haklisin kanka ama ne yalan soylim benim vardiEmre bu yaşlanınca şu dayı olacak
"Siz nasıl gençsiniz olum benim sizin yaşınızdayken 50 tane manitam vardı"![]()
Haklisin kanka ama ne yalan soylim benim vardiEmre bu yaşlanınca şu dayı olacak
"Siz nasıl gençsiniz olum benim sizin yaşınızdayken 50 tane manitam vardı"![]()
İnandım vallaHaklisin kanka ama ne yalan soylim benim vardi![]()
Az kaldi corona bitiyor hazirla kendiniİnandım vallabende 4 aydır tık yok beyler ayıptır söylemesi en son nevşehirdeydim o gün bugün corona bitirdi bizi
![]()
Hem sen Antalya da değil misin Nevşehir ne alakaİnandım vallabende 4 aydır tık yok beyler ayıptır söylemesi en son nevşehirdeydim o gün bugün corona bitirdi bizi
![]()
peri bacanlarında az kız götürmedim sizin yaşınızda bu da benim yalanım yaşlanıncaAz kaldi corona bitiyor hazirla kendini![]()
Bak inanmazsinız belki ama vallahi dogru billahi dogru ben zamaninda benim hanimin ablasiyla sevgiliymisim ben hanimi kacirdim ailesini bilmiyordumz barışınca ailesini tanidım 3 bucuk yillik evliyim bu olayi hanım bilmez anlatamadim ablasıda anlatmamıştır yoksa coktan boşanırdikİnandım vallabende 4 aydır tık yok beyler ayıptır söylemesi en son nevşehirdeydim o gün bugün corona bitirdi bizi
![]()
kardeşim ben edirneden manisaya manisadan izmire izmirden askerlik için ankaraya ankaradan manita ayağına istanbula ordan tekrar izmir en son nevşehir de ttakıldım 4 5 ay profil fotosunun arkası kapadokyaHem sen Antalya da değil misin Nevşehir ne alaka![]()
Emre kardeşim ben utandım mkBak inanmazsinız belki ama vallahi dogru billahi dogru ben zamaninda benim hanimin ablasiyla sevgiliymisim ben hanimi kacirdim ailesini bilmiyordumz barışınca ailesini tanidım 3 bucuk yillik evliyim bu olayi hanım bilmez anlatamadim ablasıda anlatmamıştır yoksa coktan boşanırdik![]()
Kader kanka nerden biliceksin bilsen oyle bisey olurmuEmre kardeşim ben utandım mk![]()
Bu nasıl bir yüreklilik kardeşim harbidenBak inanmazsinız belki ama vallahi dogru billahi dogru ben zamaninda benim hanimin ablasiyla sevgiliymisim ben hanimi kacirdim ailesini bilmiyordumz barışınca ailesini tanidım 3 bucuk yillik evliyim bu olayi hanım bilmez anlatamadim ablasıda anlatmamıştır yoksa coktan boşanırdik![]()
Kanka bilmiyordum gerci bilsemde yine evlenirdim cok sevdim be harbidenBu nasıl bir yüreklilik kardeşim harbiden![]()
haa bi ara 1 hafta kadarda bursadaydım da o zaman sen daha doğmamıştınBu nasıl bir yüreklilik kardeşim harbiden![]()
Ömür boyu kalır bu sır insallahKanka bilmiyordum gerci bilsemde yine evlenirdim cok sevdim be harbiden![]()
sevdin mi lan kızıKanka bilmiyordum gerci bilsemde yine evlenirdim cok sevdim be harbiden![]()
Ne zaman knkhaa bi ara 1 hafta kadarda bursadaydım da o zaman sen daha doğmamıştın![]()
Insallah kankaÖmür boyu kalır bu sır insallah![]()
Ulan sevmek ne kelime tinerle mahalleyi yaktim sird camdan baktırmıyolar diyesevdin mi lan kızıtam sarhoş muhabbeti
Orhana da öğret kanka 3 senedir tünel açmış evdeKankalae yanlis anlamayin ben yakisikli biri degil, sadee konusmayi bilirim o kadar![]()
Ya hahahahhahahaOrhana da öğret kanka 3 senedir tünel açmış evde![]()