Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mountblade / Vitoria Winwin

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
2.25

TheBettor

'Je suis sentimental.'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
905
461
63
Hadi artık dep ya atacağınız bir gol ne ezik takım çıktı bu

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
1 gol olur oyle biter ya 4 ya 3-1 su dklar kayisi yagladik bekliyoruz

TheBettor

'Je suis sentimental.'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
905
461
63
Bende de kg son maçtı o yüzden gelmez. Brezilya seri b'de üç gol olup kg olmayan ender maç. Uçağın düşsün inşallah dep

TheBettor

'Je suis sentimental.'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
905
461
63
57 den beri tik yok bir gol Lan figu 1 gol Vitoria ya nasil atamio her mac gol yiyen takim
Ben de onu diyorum su ligde üç gol olup da kg olmayan maça denk geldik. Üstelik B ligi bu ikisi de iyi takım değil vs vs. Özet olarak bedevi şansı var ev Real Madrid oldu bu maçlık galiba.

Masic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,447
3,163
113
Ben de onu diyorum su ligde üç gol olup da kg olmayan maça denk geldik. Üstelik B ligi bu ikisi de iyi takım değil vs vs. Özet olarak bedevi şansı var ev Real Madrid oldu bu maçlık galiba.
dep 21 macta 13 gol atmis cokta guvenilmez ama haklisin

TheBettor

'Je suis sentimental.'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
905
461
63
Üstelik bir de elektrik falan gitti adamlar dinlendi. Size yemin ediyorum surdan bir takım çıkarsak Figuyu yeneriz o derece aptal bir takım

TheBettor

'Je suis sentimental.'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
905
461
63
Neyse cümleten hayırlı sabahlar. Ben oynadım diye adamın kupon yattı hakkını helal etsin Mount. Valla son macimdi olmadı.

Masic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,447
3,163
113
maalesef bu da olmadı burayı da 4/2 ile kapatıyoruz sağlık olsun. @mountblade

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,317
21,739
113
Bu sansizlik felan değil ya resmen biseyler dondu iste iptal. Edilen gol direk 40 dk gol olmaması gercekten Allah belasjji versin bunlarin neyse dostlar iyi sabahlar olmadı sağlık olsun yarin jns. Arjantin ve figu 3k yedi yazik yani

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Bu sansizlik felan değil ya resmen biseyler dondu iste iptal. Edilen gol direk 40 dk gol olmaması gercekten Allah belasjji versin bunlarin neyse dostlar iyi sabahlar olmadı sağlık olsun yarin jns. Arjantin ve figu 3k yedi yazik yani
Canın saolsun reıs :(