- 31,264
- 25,866
- 113
Ev çeyreği alırOpoooo ev coştu 😅😅😂🤣🤣
Ev çeyreği alırOpoooo ev coştu 😅😅😂🤣🤣
Aynen öyle yapasım var ama maçta birşeyler dönüyor gibime de geldi izledim adam atış atıyor hakem kabul etmiyor filan, değişik olaylar var. Yoksa bu u23 naçlarında fauller tek atış mı3. Çeyrek 31.5 alt diyor barem 1x bette
Aynen son zamanlarda en rahat maçtı gelenNe güzel çok rahat geldi
Kral sende olay hiç şansına karismayimAynen öyle yapasım var ama maçta birşeyler dönüyor gibime de geldi izledim adam atış atıyor hakem kabul etmiyor filan, değişik olaylar var. Yoksa bu u23 naçlarında fauller tek atış mı
Güzel katlandı bi maç daha hedef tamam aksamadan yüklü girersinNeyse 2 aldık bu maçtan 3. Adım masa tenisi seri bitsin bari kupon yapmam lazım 500 misli aksama
Kral akşam için garanti maçım var bu arada kuponda kafana yatarsa değerlendir.Neyse 2 aldık bu maçtan 3. Adım masa tenisi seri bitsin bari kupon yapmam lazım 500 misli aksama
Rastgele107.5 alt masa tenisi 0-0 yeni başlıyor
Bol şans dosttt107.5 alt masa tenisi 0-0 yeni başlıyor
Olabilir aga gelirse 500 e 2500 isticem çok abartmadan 4-5 maç dsğk oran lazımKral akşam için garanti maçım var bu arada kuponda kafana yatarsa değerlendir.
Tamam hele şu 629 gelsin biOlabilir aga gelirse 500 e 2500 isticem çok abartmadan 4-5 maç dsğk oran lazım