- 24,879
- 10,959
- 113
Kanka herkes kazansın benceBakalım gelsin nasilistersin sen
Kanka herkes kazansın benceBakalım gelsin nasilistersin sen
Tamam ben seçip atcamKanka herkes kazansın bence
Tamam kanka iyi forumlar 👍🏼Tamam ben seçip atcam
Ben ? Dost
Kanka muro seçip atcak ben sıkı takipçileri yazdım sadeceBen ? Dost
Sıkı derken kanka ayıp ettin 3.çeyrekte aldı bahsi başından beri sıkı takip etmişiz ilk dk lara bak istersen hadi bskslim sikinti yok Muro görür herhalde son sayfalara bakma sadeceKanka muro seçip atcak ben sıkı takipçileri yazdım sadece
Kanka şimdi farkettirm seni o mesajı sildim muro gerekeni yapar merak etmeSıkı derken kanka ayıp ettin 3.çeyrekte aldı bahsi başından beri sıkı takip etmişiz ilk dk lara bak istersen hadi bskslim sikinti yok Muro görür herhalde son sayfalara bakma sadece
Evet bence de kankam cansin teşekkürler çünkü sonradan gelen cok var gözden kacirabiliriz sende bende ilk sayfadan beri takipte olanlar var ama Muro ya birakalim ywtki ondaKanka şimdi farkettirm seni o mesajı sildim muro gerekeni yapar merak etme
yine karışmak gibi olmasında karar sizin@Muroo1988 roll yap istersen herkes faydalansın
Herkes ile bölüşülecek dost herkes payını alacak@Muroo1988 roll yap istersen herkes faydalansın
Muro ulaşır birazdan dostEvet bence de kankam cansin teşekkürler çünkü sonradan gelen cok var gözden kacirabiliriz sende bende ilk sayfadan beri takipte olanlar var ama Muro ya birakalim ywtki onda
Öyle yapim 5 den fazla var ne dersiniz@Muroo1988 roll yap istersen herkes faydalansın
5 kişiden fazla takip eden var nasıl yapak dostMuro ulaşır birazdan dost
Kanka dağıt be herkeseÖyle yapim 5 den fazla var ne dersiniz
Bakalimm bu aralar sans kapiyi pek çalmadı ama ahahahMuro ulaşır birazdan dost
Kafana göre reis en mantıklısı neyseÖyle yapim 5 den fazla var ne dersiniz