- 24,879
- 10,959
- 113
Paylaştır dost işte haksızlık olmasın5 kişiden fazla takip eden var nasıl yapak dost
Paylaştır dost işte haksızlık olmasın5 kişiden fazla takip eden var nasıl yapak dost
Kac kişi var listede üstad belirledigin listede5 kişiden fazla takip eden var nasıl yapak dost
Senle 6Kac kişi var listede üstad belirledigin listede
Senelerdir bi sikin sahibi olamadık bu saatten sonra da olamayız bu kumar yüzün den 1 maça bas gitsinÖyle yapim 5 den fazla var ne dersiniz
6 ya bolmek sorun değil 10 falan olsaydi çekiliş yapilabilir diyecektim bolusturmek daha mantıklı o halde dostSenle 6
Oğlum o nasıl mantıkSenelerdir bi sikin sahibi olamadık bu saatten sonra da olamayız bu kumar yüzün den 1 maça bas gitsin
KesinliklePaylaştır dost işte haksızlık olmasın
İste bu yüzden kaybedenlerdesin be kral sanki yapma vazgee bu hayattanSenelerdir bi sikin sahibi olamadık bu saatten sonra da olamayız bu kumar yüzün den 1 maça bas gitsin
20 senedir öyle 3 5 sene degilkiOğlum o nasıl mantık
1 adım gidelimSenelerdir bi sikin sahibi olamadık bu saatten sonra da olamayız bu kumar yüzün den 1 maça bas gitsin
Kanka dağıt da ben istemiyorum roll istemeyen arkadaşlar da var1 adım gidelim
Hadi bakalım o zaman gidelim1 adım gidelim
İstemeyen arkadaslar varsa basmasak daha iyi dost1 adım gidelim
Fazla kişi bi liste çıkarsana bak orayaKanka dağıt da ben istemiyorum roll istemeyen arkadaşlar da var
Ya ağa zaten bülten kısıtlı 80 tl ile şansın dönmesi için büyük şans olması lazımİste bu yüzden kaybedenlerdesin be kral sanki yapma vazgee bu hayattan