- 32,377
- 12,042
- 113
Neyse iyi geceler birşey demiyorum favori takıma bak oç evladı takım
çok kaçırdı evNeyse iyi geceler birşey demiyorum favori takıma bak oç evladı takım
çok kötü gitti son topu michell potaya değdiremedi bile3 dakkada 3 atıyorlar
miller 3 faul aldı 9 dkka tek oynadı yoksa o bu kadar kötü oynatmazdı takımıGeçmişler olsun lamelo logodan deniyor deli gibi
Valla temkinli oynuyorlar iki takımda kaybeden sezonu bitiriyor diye böyle maçlarda taraf bahsi mantıklı bence de sağlık olsunmiller 3 faul aldı 9 dkka tek oynadı yoksa o bu kadar kötü oynatmazdı takımı
kaybeden bitirmiyor phoenic maçının kazananı ile oynayacaklar kaybeden takımValla temkinli oynuyorlar iki takımda kaybeden sezonu bitiriyor diye böyle maçlarda taraf bahsi mantıklı bence de sağlık olsun
Ah cury ah 2 sene kadar oldu burda rol yapmistim 70 k veriyordu herkez tebrikler bile yazmisti 0.04 felan sure üçlük atmıştı o ani unutamiyom ya kaybetmistim o uclugecurrynın rekorunu kıran çocuğa bak knueppel 0/5 üçlük
Yok kanka bu 9-10 eslesmesi kaybeden için sezon bitiyor kazanan 7-8 in kaybedeni ile oynayacakkaybeden bitirmiyor phoenic maçının kazananı ile oynayacaklar kaybeden takım
ben bunlar 7-8 sanıyorum bakmadımYok kanka bu 9-10 eslesmesi kaybeden için sezon bitiyor kazanan 7-8 in kaybedeni ile oynayacak
valla süreyede oynuyorlar attıkları giriyor ama3. Per nası atıyorlar
Miami çatır çatır oynuyor hrlalmolsın adamlara ama diğer sdiler haketmiyorvalla süreyede oynuyorlar attıkları giriyor ama
onlarda normalde lamelo oyunu kurardı 9-10 asist yapardı maç başı şimdi sadece atmaya oynuyor takım mantıklı oynamıyor herkes bireysele döndüMiami çatır çatır oynuyor hrlalmolsın adamlara ama diğer sdiler haketmiyor
Öyleonlarda normalde lamelo oyunu kurardı 9-10 asist yapardı maç başı şimdi sadece atmaya oynuyor takım mantıklı oynamıyor herkes bireysele döndü
skor aynı miami 20 asist cholette 12 anlarsın zatenfsrkı