- 3,262
- 630
- 113
2 kisi belli ?Beyler 2 kişi belli zaten 2 kişi de extra 4 kişiye ulasıcam diğer kupona yeni konu acıcam zaten
2 kisi belli ?Beyler 2 kişi belli zaten 2 kişi de extra 4 kişiye ulasıcam diğer kupona yeni konu acıcam zaten
Yok roll açmıştı ondan sonra 55k tutturdu aradan zaman geçti tabi biraz baktım bize geri 1k attı ayıp ettMulayim 3k alip mi gitti
Kesene bereket dostumBeyler 2 kişi belli zaten 2 kişi de extra 4 kişiye ulasıcam diğer kupona yeni konu acıcam zaten
Jokerbet icin destek olursan harika olur 750 tl ne talibim reis ahahahBeyler 2 kişi belli zaten 2 kişi de extra 4 kişiye ulasıcam diğer kupona yeni konu acıcam zaten
? 😂 @MR.YKBol sanslar
Herkes batar dost ne diyelim eski roller yok diye jojo mat kovaliyoz gunlukYok roll açmıştı ondan sonra 55k tutturdu aradan zaman geçti tabi biraz baktım bize geri 1k attı ayıp ett
Bitti buraDurduk mu devam miyiz
İlk ve son yazan olarak heralde dahilim ? 😂 @MR.YK
kanka sakin addaam birşey demedi
Yesil bi şekilde bittik mutlu son iyi geceler o zaman beylerrr herkeseBitti bura
Bende öyle şimdi mr ulaşırsa kupon yaparız ulaşmaz ise yatar uyuruz sabah kod kovalamaya devamHerkes batar dost ne diyelim eski roller yok diye jojo mat kovaliyoz gunluk
Tebrikler dostBeyler 2 kişi belli zaten 2 kişi de extra 4 kişiye ulasıcam diğer kupona yeni konu acıcam zaten
Kesene bereketBeyler hakkıyla takip eden cok var 250 de atmayı sevmiyorum o yüzden 4 kişi 500 atıcam çekim gelince 2 si belli diğer 2 sine bakıcam az sonra yazarım kimse darılmasın, zaten bi nba kuponu atıcam tek maç ordada gerekeni yaparız
Sana ulasir bana ulasmaz cok kalabalik burasi sag cikamayiz esrdBende öyle şimdi mr ulaşırsa kupon yaparız ulaşmaz ise yatar uyuruz sabah kod kovalamaya devam![]()
Tamam dost sen nasıl dersen burdayız bizBeyler hakkıyla takip eden cok var 250 de atmayı sevmiyorum o yüzden 4 kişi 500 atıcam çekim gelince 2 si belli diğer 2 sine bakıcam az sonra yazarım kimse darılmasın, zaten bi nba kuponu atıcam tek maç ordada gerekeni yaparız