- 8,512
- 7,198
- 113
coktan yedilerBozup beraber yiyecektik![]()
coktan yedilerBozup beraber yiyecektik![]()
yaw bende yarınki bültende falan sandımZaten dep küme düşüyor diğeride orda seneye oynancak bu maç muhtemelen usta unutma oynarsa hatırlarsan kasayı bas
Bekliyoruz sabırlaHala 4 olmadı 4 olsa peşine 5 olur hemen
Puahah Bende random salladım demek ki ilham geldi alman gazeticelere haber vereyim wolsburg 31 yıl sonra küme düşüyoryaw bende yarınki bültende falan sandım
sende iyi alıştın ha element uydurmaya
farketmedim zannetme
ula taç vermiş çizgiddn
eşref maç istemiş yine saymaya baslamıslar arkadaş parmaklar hiç yorulmuyomu ben geçen sabah biri 40 kisi 500 dedi takip ediyim dedim ilk adimdan yoruldum yatti kuponPuahah Bende random salladım demek ki ilham geldi alman gazeticelere haber vereyim wolsburg 31 yıl sonra küme düşüyor
Onu ben takip etmedim yorulurum diye 40 kişi 500 stresini kaldırmak zor olur dedim puahaheşref maç istemiş yine saymaya baslamıslar arkadaş parmaklar hiç yorulmuyomu ben geçen sabah biri 40 kisi 500 dedi takip ediyim dedim ilk adimdan yoruldum yatti kupon
Bu site nedir dost %100 frebet mi ?3 korner la. Ne 4 ü
çizgiddn taç oldu hakem elini kenarıya gösterdi eşşek korner sandım3 korner la. Ne 4 ü
kötü rüyalar görüyorumOnu ben takip etmedim yorulurum diye 40 kişi 500 stresini kaldırmak zor olur dedim puahah
Afiyet olsun dayıcoktan yediler
Ne güzel işte tersi çıkar puahakötü rüyalar görüyorum