- 48,789
- 37,150
- 113
Ben senın kadar dert etmedım tahır takma bu kadar kım almks kkme vermjsBu da mı gol değil be
Ben senın kadar dert etmedım tahır takma bu kadar kım almks kkme vermjsBu da mı gol değil be
metinim birgün parayı bulursam o dm ni yakacam be hemde çok fena yakacamBen senın kadar dert etmedım tahır takma bu kadar kım almks kkme vermjs
korner çok tuhaf bş ara psg marsılyamaçına 15.5 üst dedim 1. yarı 13 tsne çıktı 2. yarı 2 tsne tek kupa finaliUlan bende takip ettim kornerde çok güzel oranlar vardı ya
Tahırın dm yak uzuluyometinim birgün parayı bulursam o dm ni yakacam be hemde çok fena yakacam
Kardesim senin derdin benim derdim ayıp ediyonBen senın kadar dert etmedım tahır takma bu kadar kım almks kkme vermjs
o zaten listenin 1.sırasındaa puashdsauahTahırın dm yak uzuluyo
Bol keseden at nasıl olsa kazanamiyon hhwhahhdo zaten listenin 1.sırasındaa puashdsauah
Ah ah kimlere ödül verirken bu lafları gördük de bir tanesinden bildirim bile gelmesi lafım sana deil dostmetinim birgün parayı bulursam o dm ni yakacam be hemde çok fena yakacam
Sıte neydıSiteye giremiyoruz ya la kod gelmiyor telefona
bizde yanlış olmaz dost öyleAh ah kimlere ödül verirken bu lafları gördük de bir tanesinden bildirim bile gelmesi lafım sana deil dost
Padişah galibaSıte neydı
AynemPadişah galiba
Muhattap olmuyo bızle saolsunPadişah galiba
son sıraya girdin hauhaBol keseden at nasıl olsa kazanamiyon hhwhahhd
Tebrikler dostKilit dost @Shellac yeşil
Kılıt dedı reıs fatih ona yaptı aynısnı oda bıze@MR.YK yok mu dost bize bi sponsorluk metinle dışarda kaldık biz üsüyoruz 😂