- 63,600
- 35,319
- 113
Geldimi geldi bitti gitti yeni baharlara pardon mlslereGeçen haftada bakın gol saniyesine ilk yarı bu hafta bakın son dakikanın son geçtikten sonrasında gol hahaha
Geldimi geldi bitti gitti yeni baharlara pardon mlslereGeçen haftada bakın gol saniyesine ilk yarı bu hafta bakın son dakikanın son geçtikten sonrasında gol hahaha
İlk defa üst ü destekledim senin için dost şükürGeçen haftada bakın gol saniyesine ilk yarı bu hafta bakın son dakikanın son geçtikten sonrasında gol hahaha
Bol şans2 maç içerde 1 tanesi devam ediyor. Diğerinide gece yazmışım kalabalık olmasın diye bakalım, gelirse 2 dostu görürüz.
He ya bilseydim aynı saatte maçlara verirdim neyseDiğer maça 2 saat var
Saol lmkBol şans
Diğeride üstmüş bugün yapmadığımız şeyleri takip etme günü herhalde ilk defa burada bir takibe katılıyorum umarım sans getiririm dostNeyse heyecan devam etsin gececiyiz bari mesai öldürürüz
Kimlerle uğraştık saatlerdir ne boş insanlar var harbi diyorum bakSaol lmk
Nasıl bır ıs senınkı haftasony full mesaıNeyse heyecan devam etsin gececiyiz bari mesai öldürürüz
Geldinde varsın bekleHe ya bilseydim aynı saatte maçlara verirdim neyse
La yok gece 12/8 iş o yüzdenNasıl bır ıs senınkı haftasony full mesaı
Vardıya ısı sıkıntı allah kolaylık versnLa yok gece 12/8 iş o yüzden
Bol şansların olsun dostum ayrılda gell😍🙏2 maç içerde 1 tanesi devam ediyor. Diğerinide gece yazmışım kalabalık olmasın diye bakalım, gelirse 2 dostu görürüz.
DC United bekle bizi üst yapıcaz seni önce Colorada alalım🔥🔥🔥