- 34,017
- 18,054
- 113
Bol şanslar2 maç içerde 1 tanesi devam ediyor. Diğerinide gece yazmışım kalabalık olmasın diye bakalım, gelirse 2 dostu görürüz.
Bol şanslar2 maç içerde 1 tanesi devam ediyor. Diğerinide gece yazmışım kalabalık olmasın diye bakalım, gelirse 2 dostu görürüz.
Bol şans2 maç içerde 1 tanesi devam ediyor. Diğerinide gece yazmışım kalabalık olmasın diye bakalım, gelirse 2 dostu görürüz.
Zaten kayıplarımızın çoğu ondan oluyor dostum iyi kide böyle olmuş🙏He ya bilseydim aynı saatte maçlara verirdim neyse
Bol şans Miamiden iyi yırtmışsın aon maç da olur bence
OooooBol şans Miamiden iyi yırtmışsın aon maç da olur bence
Vayyyy
bol sanslar2 maç içerde 1 tanesi devam ediyor. Diğerinide gece yazmışım kalabalık olmasın diye bakalım, gelirse 2 dostu görürüz.
bol şanslar dostum yeni gördüm konuyu2 maç içerde 1 tanesi devam ediyor. Diğerinide gece yazmışım kalabalık olmasın diye bakalım, gelirse 2 dostu görürüz.
inşallah gelir dostumValla gelirse yarına 10 oranım hazır hahahaha basıcam 200 k lazım ay sonna
sana bugun yapılanı gördük kınadıkValla gelirse yarına 10 oranım hazır hahahaha basıcam 200 k lazım ay sonna
10 orana ne bascanValla gelirse yarına 10 oranım hazır hahahaha basıcam 200 k lazım ay sonna
İnş herşey gönlün ce olur knka 🙏🔥😊Valla gelirse yarına 10 oranım hazır hahahaha basıcam 200 k lazım ay sonna