- 33,067
- 12,571
- 113
Ulan new York’a üst versek ekstra şimdi mis gibiydi ya
Yalan 40 😂😂Son 55 sanıye
Bu hataya nasil.dustn hala anlamadm zaten benUlan new York’a üst versek ekstra şimdi mis gibiydi ya
Ulan bir şey yazıyoruz cevap vermiyorsun Bu kadar mı değişir bir insan neyseUlan new York’a üst versek ekstra şimdi mis gibiydi ya
Ne yazdın görmedim vallaUlan bir şey yazıyoruz cevap vermiyorsun Bu kadar mı değişir bir insan neyse
La muro adam gecenn koru maca kapilmis sen etme bari 😂😂Ulan bir şey yazıyoruz cevap vermiyorsun Bu kadar mı değişir bir insan neyse
Etmez bence ana paran ayrı o ayrıŞimdi şöyle bi olay var ben kuponu oynarken 100 freebet varmış önceden kalan ilk onu bastın yanlsılla hepsi aynı maç gene aceba sorun edermi çarktan çıkmış freebet dikkat etmemiştim şöyle bi tablo oluyor yani
sıkıntı OLMAZŞimdi şöyle bi olay var ben kuponu oynarken 100 freebet varmış önceden kalan ilk onu bastın yanlsılla hepsi aynı maç gene aceba sorun edermi çarktan çıkmış freebet dikkat etmemiştim şöyle bi tablo oluyor yani
Etmez niye etsin yunusumŞimdi şöyle bi olay var ben kuponu oynarken 100 freebet varmış önceden kalan ilk onu bastın yanlsılla hepsi aynı maç gene aceba sorun edermi çarktan çıkmış freebet dikkat etmemiştim şöyle bi tablo oluyor yani