- 33,067
- 12,571
- 113
Aynen vallahaYa şu duygu adamı öldürüyor sıkıntıdan valla bro çok pis
Bir şey..
Aynen vallahaYa şu duygu adamı öldürüyor sıkıntıdan valla bro çok pis
Bir şey..
Vallaha tek artısı o ciddi manada bugğnniizinşiydim fırsat buldun yoksa kolay kolay bu aralar foruma giremiyorumOlsun reis biraz kumardan uzaklas
Yunus sirkelen.kendine gel bebegm he okc yazaydn denvern yanjna uff diyom 😂😂Çok kötü sıkıştım aşırı hemde tüm borçlar dayandı ev kirası vs derken girdik yoksa ben Antalya’da 8 saat ytıım yerden 50 alırydumsezon bitti
Neyi@MR.YK dM Yapma şunları gördüm ya yazdığını harbiden çok üzüldüm ya inşallah düzeltirsin
Yav dur hahahahah ama harbi yarın alırdım direk gidip emaneti geriYunus sirkelen.kendine gel bebegm he okc yazaydn denvern yanjna uff diyom 😂😂
Yazmışsın ya işe girdim Çok sıkışığım kira dayandı bilmem ne Vallahi İçim gitti ya
Beklemedn ki mk ben maci yazdm sen kuponj basmsitn 🥳🥳Yav dur hahahahah ama harbi yarın alırdım direk gidip emaneti geri
Hacı valla size yalancık gibi gelebilir ama cidden öyle, şu 5X olan harici bu ay vermem gereken borçlar hepsi eldenYazmışsın ya işe girdim Çok sıkışığım kira dayandı bilmem ne Vallahi İçim gitti ya
Ben insanın konuşmasından anlarım vallahi yalan gelmedi senin dediklerinHacı valla size yalancık gibi gelebilir ama cidden öyle, şu 5X olan harici bu ay vermem gereken borçlar hepsi elden
Ama bir gün bizim dm'yi yakHacı valla size yalancık gibi gelebilir ama cidden öyle, şu 5X olan harici bu ay vermem gereken borçlar hepsi elden
Eyvallah bende dışardan baksam derim para kazandı dağıtımı minimum tutmak için böyle diyor derim ama valla durumlar böyle 😁hadi borçlar ödenir elden ama tableti almazsam pişman olurumBen insanın konuşmasından anlarım vallahi yalan gelmedi senin dediklerin
Söz büyük söz sanaAma bir gün bizim dm'yi yak
Bu sözü aldım senden ekranını aldım 😄Söz büyük söz sana![]()
Ayıpsın reis al şu önüm bi açılsın insallahBu sözü aldım senden ekranını aldım 😄
Söz büyük söz sana![]()
Hadi yarın güne güzel başla inşallahAyıpsın reis al şu önüm bi açılsın insallah
Amin saolasınHadi yarın güne güzel başla inşallah