Çok uzaklaştık jubileden 🤣Jübile yapmıyorsun o vakit ;(
işlenmesi 1 saati gecmişŞuna bonus veririse bi roll çeviririzEkli dosyayı görüntüle 653968
Ne jübilesi abi hayatı yalan arka planda ne kumarlar çeviriyor nasıl bıraksınJübile yapmıyorsun o vakit ;(
Şu kayıp kuponunun ekranı atayimda,,kazanda kaybettigim paramı görsünler,,gerçi kimse inanmaz benim olduğuna ddDVbetin bonus talep🤣
Golden 111 olsa bırakıyoduk aw sonra sinirle çok gitti🤣Ne jübilesi abi hayatı yalan arka planda ne kumarlar çeviriyor nasıl bıraksın
hee ftn freebetVbetin bonus talep🤣
Bende inanmış gibi yapiyom zaten,,neşesi yerinde kesin şekere girdiNe jübilesi abi hayatı yalan arka planda ne kumarlar çeviriyor nasıl bıraksın
Asiolmayanruh un şifresi var mı bakayım bende bi🤣🤣Şu kayıp kuponunun ekranı atayimda,,kazanda kaybettigim paramı görsünler,,gerçi kimse inanmaz benim olduğuna ddD
Hop 😯Asiolmayanruh un şifresi var mı bakayım bende bi🤣🤣
Asiolmayanruh un şifresi var mı bakayım bende bi🤣🤣
Ben bı insanin kumarı bırakabilecegine nedense hiç inanamiyorum aq 🤣Golden 111 olsa bırakıyoduk aw sonra sinirle çok gitti🤣
YuhBu da vereceği 50-60 ftn 1 saattir neyi inceliyorlar🤣
Kucumsedigi rakama bak heleBu da vereceği 50-60 ftn 1 saattir neyi inceliyorlar🤣
Görsün 🤣Sana ben bı nik alayım diyecemde,,burada yazılanları hep görüyor topuz bilginiz olsun)))
Aynen 😁Ben bı insanin kumarı bırakabilecegine nedense hiç inanamiyorum aq 🤣
Bana bı rol yaptır..yan forumda sponsor ahmedonun desteğiyle diye açayım..sadece onu sevenler beğensin diyeyimGörsün 🤣
Valla bnde öyle düşünüyorum ama farukbey çıkarttı masaya vurdu ve ondan sonra bıraktım dedi yaklaşık 1 sene oldu ama ben hala 1 gün döneceğini düşünüyorum belkide döndü ama foruma girmiyor 😁Ben bı insanin kumarı bırakabilecegine nedense hiç inanamiyorum aq 🤣